Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без гајле да сте први другари сме со Гугл Транслејт сега. Ми се извини за инцидентот а јас му ветив дека нема да учам Италијански и да го оставам на цедило. Тој ти е како несватено дете, често збунето како фан на Јуве по калчополи, околината ништо не го разбира и цело време му се мешаат бројките. Ама се подобрува и се помирува со некои работи. Така да уживајте.

Што се однесува до температурите, јас си купив нов радијатор пред месец и нешто кога ви пишав дека ќе биде -15 во јануари. Подготвен сум, се топлам и штедам пари за клима уред, во случај да стане жешко во мај.
dosta smo se zajebavali!!! :pos2:

E oва вечер Јуве што го покажаа на крајот претставува карактер, чисто информативно, да разликувате карактер од карактер, зашто гледам дебелиов се обидува да наметне некоја друга дефиниција за крактер во шампионски тим.:)

E oва вечер Јуве што го покажаа на крајот претставува карактер, чисто информативно, да разликувате карактер од карактер, зашто гледам дебелиов се обидува да наметне некоја друга дефиниција за крактер во шампионски тим.:)
ех ние не знаеме што е карактер, јувентус знае. одамна глеаме фудбал не сме од вчера :)

Да бе да, колку да доловам, иначе класични примери од карактер до карактер со Интер ти се Интер- Удинезе лани, Димано Киев - Интер, Интер - Сиена, Бари - Интер и тн и тн, а сеа имаш Киево, Тотенхем и остали фејл резултати каде го среќававме тоа зборче ...

те разбрав, и повеќето тука разбираат што е работава. уште дечкото со крофните(девојката со точакот) уште да разбере и се ќе биде океј :)

13 boda ti se, 4 zagubeni na Milan + derbito da gi tepame:)

13 boda ti se, 5 pobedi na Inter

13 boda ti se, zaedno so milan i lazio, juve, palermo, roma, napoli da zagubat po 4 natprevari, a Inter od sega pa se do krajot da ima perfekten skor...

13 boda ti se nedostizen son :pos:

13 boda ti se, 4 zagubeni na Milan + derbito da gi tepame:)

13 boda ti se, 5 pobedi na Inter

13 boda ti se, zaedno so milan i lazio, juve, palermo, roma, napoli da zagubat po 4 natprevari, a Inter od sega pa se do krajot da ima perfekten skor...

13 boda ti se nedostizen son :pos:

имаме 1 утакмица помалку, може да се намали на 10 разликата.
дербито. 7.
Рома, јуве и кикс ете на нерешено сме. ама тоа не е муабетот, друг е муабетов, после 5 години глеаме кој комплекс сме им го набиле, толку се заостанати во изминативе години како муви заглавени под гомно, пркнаа нагоре фанаа воздух, најверојатно им се сврти во главата па незнаат како да се ладат кога им е топло. Сега форите со кои ги игравме курташак пет години ги користат на нас. дечките се епик фејл, нешто слично како ланската сезона кога пред секое дерби славеа скудета, а на крај им збиравме потписи од фан клубот, а да не останат покусо, и од други лиги идеа да им се смеат. запази го ланскиот момент кога убедено еден од нив тврдеше дека во второто дерби кога интер фана 2 црвени дека милан бил оштетен.

Почнете да си играте игри на компјутер ..одете учете..бркајте женски..барајте работа оти оваа работа со крофнарот не ја бива..јас си најдов релаксација во ворд оф воркрафт и не мислам на крофнарот тогаш и мизеријата од тим што ја имаме(да си се пофалам мислам:pos::pos:)

World пријателе :smir:

World пријателе :smir:

знам другар уживајси..знајш понекогаш те мрзи да ја напишиш реченицата и ќе згрешиш некаде.јебига:pos:..плус ние во БТ ги кратиме по малку зборчињата па и дијалектот дојде во израз:pos:..иначе гледам на официјалната ништо не пиши за евентуалното играње на Мајкон во овој купот..да не знае некој дали ќе биди подготвен коњот за игра бидејќи со него сме 40% подобри во офанзивата?

Блазеси ти ја на фм 11 се нервирам. Интер се 7-8 место и не успеаа да влезат ни во Јувенташката лига што се игра во четврток да влезат.

Possible line-up
- Cesar -
- Maicon - Lucio - Cordoba(Chivu) - Zanetti -
- Stankovic* - Cambiasso - (Motta)
- Sneijder -
- Pandev - Milito - Eto -
(- Biabiany - Eto - Pandev -)

3 дилеми,Кордоба или Киву,Деки или Мота и Милито или Биабиани.. првите имаат предност.

Сеа неможе да се жали на тимот... ако не освоиме,румениов сигурно ќе го избркаат.. на раат ќе си гледам.,win-win ситуација...

А да.. значи пишува дека формација сигурно нема да се мења.. ако Милито не игра,Биабиани ќе игра а еден од Мота/Деки нема да игра..

Кордоба, Мота и Милито според мене треба да играат.
Кордоба е по брз од Киву, а незнам зошто ми иде дека бразилциве би требало да бидат брзи :).
За Мота незнам ама некако сакам повеќе он да игра.
Милито редно време е да се врати со гол во финале :)

Possible line-up
- Cesar -
- Maicon - Lucio - Cordoba(Chivu) - Zanetti -
- Stankovic* - Cambiasso - (Motta)
- Sneijder -
- Pandev - Milito - Eto -
(- Biabiany - Eto - Pandev -)

3 дилеми,Кордоба или Киву,Деки или Мота и Милито или Биабиани.. првите имаат предност.

Сеа неможе да се жали на тимот... ако не освоиме,румениов сигурно ќе го избркаат.. на раат ќе си гледам.,win-win ситуација...

А да.. значи пишува дека формација сигурно нема да се мења.. ако Милито не игра,Биабиани ќе игра а еден од Мота/Деки нема да игра..

Самуел зошто не игра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom