Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве со мојов 1.000 пост се надевам дека се ќе тргне на подобро за Интер. :)

Kako e be shiterashi? Kako e? Da ne vi e ladno? -13!!!

FRIDAY-THE-13TH.jpg

uno due tre, la tripleta viene per te!!! Ama na kraj sepak ispadna: la tripleta viene per noi :pos:

kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraci

mislam deka ne se izbrira samo za ovaa polusezona neli?
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.

--- надополнето ---

kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraci

mislam deka ne se izbrira samo za ovaa polusezona neli?
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.

--- надополнето ---

Па ако е само за оваа полусезона,тогаш и заслужува.

Почнете да си играте игри на компјутер ..одете учете..бркајте женски..барајте работа оти оваа работа со крофнарот не ја бива..јас си најдов релаксација во ворд оф воркрафт и не мислам на крофнарот тогаш и мизеријата од тим што ја имаме(да си се пофалам мислам:pos::pos:)

Да али затоа Наталино го укапирав од прва. Кој ќе се изгори на млеко после и во јогурт дува :pos:
Ај кажи кого го преведуваат како Hair :pos:

Да те предупредам, да не напишеш дека Hair доаѓа на местото на Benitez :)

Иначе ладно бе многу :freezing: Слушам -13 било во Милано, ама ние сме Интер, можеме и на таква температура да играме :pos:

Без гајле да сте први другари сме со Гугл Транслејт сега. Ми се извини за инцидентот а јас му ветив дека нема да учам Италијански и да го оставам на цедило. Тој ти е како несватено дете, често збунето како фан на Јуве по калчополи, околината ништо не го разбира и цело време му се мешаат бројките. Ама се подобрува и се помирува со некои работи. Така да уживајте.

Што се однесува до температурите, јас си купив нов радијатор пред месец и нешто кога ви пишав дека ќе биде -15 во јануари. Подготвен сум, се топлам и штедам пари за клима уред, во случај да стане жешко во мај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom