Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraci
mislam deka ne se izbrira samo za ovaa polusezona neli?
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraci
mislam deka ne se izbrira samo za ovaa polusezona neli?
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.
--- надополнето ---
не им го знам критериумот, ама се изначитав по форумов дека биабиани и кутињо ќе ја освоеле. на крајот испадна дека они не се воопшто номинирани, а рони сиромашкиот води на табелата.
Kako e be shiterashi? Kako e? Da ne vi e ladno? -13!!!
![]()
uno due tre, la tripleta viene per te!!! Ama na kraj sepak ispadna: la tripleta viene per noi![]()
Или тоа или multi personality disorderOva veke e mazohizam![]()
Да али затоа Наталино го укапирав од прва. Кој ќе се изгори на млеко после и во јогурт дуваIli pak![]()
Ај кажи кого го преведуваат како HairДа али затоа Наталино го укапирав од прва. Кој ќе се изгори на млеко после и во јогурт дува![]()