Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
Абе некаде го видов списокот на играчи кои ќе патуваат на Светското ама не ми текиња каде, ќе можи некој да го постира, да видиме со кои играчи ќе се претставиме :)

M

mercenary

Гостин
Абе некаде го видов списокот на играчи кои ќе патуваат на Светското ама не ми текиња каде, ќе можи некој да го постира, да видиме со кои играчи ќе се претставиме :)
Еве ти..

INTER's confirmed Squad

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo.

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Jonathan Biabiany.

The following players from the provisional squad list may be called up to replace an injured player before the semi-final on 15 December 2010: Cristiano Biraghi, Raffaele Di Gennaro, Mancini and Joel Obi.

M

mercenary

Гостин
Сантон сакал да си од Интер во Јануари (позајмица или ко-сопственост со Џенова најверојатно) ако румениот остане.. а ако го избркаат,Сантон ќе останел...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
Сантон сакал да си од Интер во Јануари (позајмица или ко-сопственост со Џенова најверојатно) ако румениот остане.. а ако го избркаат,Сантон ќе останел...
Eден Сантон дојде на ред да поставува ултиматуми...ццц

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.337
Види го видеово... сите видете го..

Според видеово,слободно можам да кажам дека го иаме најдобриот ДМ у свет.. :icon_mrgr
covece koj gol so peta go dade omg ... ali da ne go znae nekoj ke si pomisli deka zlato vreden igrac a sirotiot.... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Искрено, до толку ве плескаше Бенитез со Ливерпул што вака пишувате? :icon_lol:
Па тоа воглавно беше смешното со Бенитез. Ќе победи некој појак тим и на три-четири меча пред крај на сезона наместо да оди на титула, ќе ремизира со Вигани, Болтони и ајт чао. Затоа малце и јас не сфаќам по фан клубовиве што ве посакуваат вас, на крофнава ваша му се посреќува да тепа против поголеми тимови :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.337
Па тоа воглавно беше смешното со Бенитез. Ќе победи некој појак тим и на три-четири меча пред крај на сезона наместо да оди на титула, ќе ремизира со Вигани, Болтони и ајт чао. Затоа малце и јас не сфаќам по фан клубовиве што ве посакуваат вас, на крофнава ваша му се посреќува да тепа против поголеми тимови :icon_lol:
So Inter toa e nevozmozno bidejki "Ti ne si ti koga pobeduvas" on ide da go unisti Inter a ne da pobeduva so nego ... i bitno mu e dali sme pokazale karakter

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Линк, линк, линк...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Те чекав да пишеш... :)
Еве..
Да не ја влечеме дискусијата, ќе ти речев да пастираш кај пишува дека сакал да си оди, али еве ќе ти пастирам што пишува, нормално гугл транслејт:
„At the moment there is no negotiation. David wants to stay at Inter, even if it seems to me that there is great respect to him by Benitez. His desire is to stay.“

Тоа е тоа:toe:

п.с. Давиде сакаше да си оди кога беше Мурињо тренер, односно Канаваро му препорача да си замине.

M

mercenary

Гостин
Да не ја влечеме дискусијата, ќе ти речев да пастираш кај пишува дека сакал да си оди, али еве ќе ти пастирам што пишува, нормално гугл транслејт:
„At the moment there is no negotiation. David wants to stay at Inter, even if it seems to me that there is great respect to him by Benitez. His desire is to stay.“

Тоа е тоа:toe:

п.с. Давиде сакаше да си оди кога беше Мурињо тренер, односно Канаваро му препорача да си замине.
Така е,така е... :)
Obviously the kid is not happy with this situation, because in the last 90 minutes played has played in four different roles..
His desire is to stay.
Сака да остане во Интер ама не е среќен поради ситуацијата наречена Бенитез.. така ја сватив.. и овие од fcinter1908,еве што следи..
Perhaps the intention of the player and his agent and see how it will end the affair Benitez, and if the Spaniard had to be reconfirmed, then the quarterback for the National there would be no space and then the loan would be the best solution, but if Benitez should be cut, when very real possibility, then the "child" would have new chance to shine with the technician to come.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom