Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неразуро го претера со стрелките :) Пример на Пандев каде би му ставил стрелка? Или пак Бјамбјани?
Или пак Мота кој што иде напрад и се враќа да покрива назад.
Напред назад? :) Не иде...

Тоа е веќе менаџер муабет, не е до толку сериозно ова, повеќе за забава и дали ќе го погодиш точниот тим...

Добро е тоа да може да си местиме сами позиции.

Добро бенеамата можеби ја претерав со стрелките но кога веќе ги спомнав пред се мислев да се знае примарната задача на играчот која е, бидејќи ако гледаш така сите поединци на теренот се движат напред - назад.....ај тоа веќе е невозможно да се направи ,подобро на пејнтот да одам да го направам ама сега не сум екстрим од фан клуб Мадрид да го трошам времето за глупости..а барем да си ги местевме самите позиции на играчите како на ПЕС.!:toe:

Не биди Рафа, доста со изговори ...

можеше кај нас да прашаш ќе ти одговоремве едногласно да не ми се гледа и така во четврток не не личи!

Здравје да се има и другото и не е битно ;)
Наредната ќе бидите јачи него икада. :smir:

Добро бенеамата можеби ја претерав со стрелките но кога веќе ги спомнав пред се мислев да се знае примарната задача на играчот која е, бидејќи ако гледаш така сите поединци на теренот се движат напред - назад.....ај тоа веќе е невозможно да се направи ,подобро на пејнтот да одам да го направам ама сега не сум екстрим од фан клуб Мадрид да го трошам времето за глупости..а барем да си ги местевме самите позиции на играчите како на ПЕС.!:toe:
Не ме сфаќај погрешно, онака ти кажав само. Иначе, пошто ќе има и наградна игра, како ќе докажеш дека Мота се движел напред или покривал позади? :) Затоа кажав е претерано, доволно е основната формација, ако Пандев еднаш за врати на корна, никој нема да освои бодови од формација :icon_lol:

можеше кај нас да прашаш ќе ти одговоремве едногласно да не ми се гледа и така во четврток не не личи!

Ок, за наредната сезона ќе си знам. :wink:

И сонот на Торинскиот “ гигант “ Јувентус, за “освојување“ на Лигата на Европа, беше затрупан од снегот во Познањ !!!

И сонот на Торинскиот “ гигант “ Јувентус, за “освојување“ на Лигата на Европа, беше затрупан од снегот во Познањ !!!
Госпожа, ај прибери си го малиов!!

Објаснете му на другарчево кои се правилата на форумов. Истава реченица ја пишал кај нас во фан клуб и во Провокации во фан клубовите (изгледа мислел дека ова второво е место за провоцирање):pos2:

Госпожа, ај прибери си го малиов!!

Објаснете му на другарчево кои се правилата на форумов. Истава реченица ја пишал кај нас во фан клуб и во Провокации во фан клубовите (изгледа мислел дека ова второво е место за провоцирање):pos2:
Пардон,пардон.. сега му ги објаснив правилата дека не смее да провоцира во туѓ фан клуб.. нов е,имајте малце разбирање.. :))

--- надополнето ---

Вучинич се жалел за малата плата што ја зима у Рома и можно е да ја напушти Рома у Јануари,Интер внимателно ја следи ситуацијата. линк
Како у моите ФМ муабети,само место Санчез ќе дојде Касано.. :))

Пардон,пардон.. сега му ги објаснив правилата дека не смее да провоцира во туѓ фан клуб.. нов е,имајте малце разбирање.. :))

--- надополнето ---

Вучинич се жалел за малата плата што ја зима у Рома и можно е да ја напушти Рома у Јануари,Интер внимателно ја следи ситуацијата. линк
Како у моите ФМ муабети,само место Санчез ќе дојде Касано.. :))
Касано е мајсторот !! а и нема да ни се слоши и Вучинич ако дојде... јака конкуренција ќе има !! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom