За Интер навивам од 10 години,поточно некаде од 2000 година! Ја во последниве 5 години колку дожиевав ти тоа можеш да го сонуваш!хухухух.малиов најде да збори шо навива за интер од 2005.иди бе легни си,касно е за тебе веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Интер навивам од 10 години,поточно некаде од 2000 година! Ја во последниве 5 години колку дожиевав ти тоа можеш да го сонуваш!хухухух.малиов најде да збори шо навива за интер од 2005.иди бе легни си,касно е за тебе веќе.
За Интер навивам од 10 години,поточно некаде од 2000 година! Ја во последниве 5 години колку дожиевав ти тоа можеш да го сонуваш!

На 7 години не си ја знаел азбуката ти си навивалјас навивам за јуве од 7 години т.е. од 1994 година.Израчунај си сам кој колку доживеал да не ви трујам у фан клуб тука (иако ви затрув доста :pos2![]()
! Иначе не се замарам колку си дожиевал ти со Јуве,само ја знам дека да си фан на Интер е најубаво нешто во мојот живот, а последниве 5 години се доказ за тоа!На 7 години не си ја знаел азбуката ти си навивал! Иначе не се замарам колку си дожиевал ти со Јуве,само ја знам дека да си фан на Интер е најубаво нешто а последниве 5 години се доказ за тоа!
Серпико од форум читаше, и јас сега го гледав истово, него мене лош впечаток ми остави моментот со Руни, сега вика Серпик у стил, незнаеме како го правеле изборов за Златна Топка ама го имало Фабрегас а го немало .... и сега си викам Милито ке го каже ... и оп, Руни, е тоа па апла нема логика, повеќе од моментот со Фабрегас, а ако веќе го спомна него, што не го кажа и Асамоа Гијан ебаго.Леле овој Филе како се бламира јавно... Напишал нешто, му дал на друг да чита, како наградите на Фифа и Франс Фудбал не биле меродавни, бла бла бла... Знае дека Снајдер ќе ја земе, па кажува бабини деветини.... оф леле

Те разбирам,Бог вас јувенташите ве створил најпаметни на светов! Само се чудам како Торпедо(знаеш за кој зборам) го заеба Бог,ај пријатно! А за фудбал ке гледам да се собереме овој викенд,ваљда ке можат!Види мали господ кај некој дава поише кај некој помалце.Ако ти на 10 си ја научил азбуката Браво за тебе,можда уште учиш множење и делење.
За тебе Интер,за мене Јуве е најубаво чувство,така да.......Пријатно.
Не му се замарам ич, искрено ради Харалампие гледав и ми остана таму пуштен телевизорот, па го заслушав. А баш ме интересира чив е текстот.Серпико од форум читаше, и јас сега го гледав истово, него мене лош впечаток ми остави моментот со Руни, сега вика Серпик у стил, незнаеме како го правеле изборов за Златна Топка ама го имало Фабрегас а го немало .... и сега си викам Милито ке го каже ... и оп, Руни, е тоа па апла нема логика, повеќе од моментот со Фабрегас, а ако веќе го спомна него, што не го кажа и Асамоа Гијан ебаго.
Нејсе, шо се замараш.
мене татко ми ме створил.:helou:Те разбирам,Бог вас јувенташите ве створил најпаметни на светов! Само се чудам како Торпедо го заеба Бог,ај пријатно!
Знам али погоре пиша дека Бог давал кај некој повеќе кај некој помалце! Ни ти незнаеш што збориш веќе,излеа ти се спие! Дечко Бог не дава памет,ај на спиење!мене татко ми ме створил.:helou:
Морати пак си тера по свое со довербата, Бранка не е некој релевантен фактор со изјавиве и не излага константно пред медиумиве со свои ставови ...Syn, daj da citam za toa deka go videle Spaleti vo Milano.
Ima nekoe intervju za porazot od Morati ili Branka po italianskite strani?

И ја барам дали изјавил нешто Морати али нема ништо,излеа ке чека до вторник! Иначе мислам дека во вторник ке победиме и педерски ке биде ако остане Бенитез,затоа сега е време за отказ!Syn, daj da citam za toa deka go videle Spaleti vo Milano.
Ima nekoe intervju za porazot od Morati ili Branka po italianskite strani?

И ја барам дали изјавил нешто Морати али нема ништо,излеа ке чека до вторник! Иначе мислам дека во вторник ке победиме и педерски ке биде ако остане Бенитез,затоа сега е време за отказ!
Спалети си освои со Зенит титула и кажа дека сакал да остане уште 2-3 години али не се одбива така лесно Интер,абе кој сака нека дојде полош од Бенитез неможе да биде!Ajde neka go izbrka uste utre.
Spaleti 4-5-1 diamant formacija igrase?