Н
'Никола'
Гостин
Замброта мисли дека може да го сопре Ето, Станковиќ не се грижи за Ибра
запазете ја фотката на артиклот![]()
Што значи тоа напишаното на сликата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замброта мисли дека може да го сопре Ето, Станковиќ не се грижи за Ибра
запазете ја фотката на артиклот![]()
Инаку еве како се загреваат нашите играчи за утрешното дерби :pos2:
![]()
Ни едниот ни другиот ....
--- надополнето ---
Камбијасо : Бентиез рече ова тука што е на масата да не го пипате, за предјадење му требало ...
Играчот свртен со грб ( кој и да е ) : И тоа во кутијата исто Еј !
Кордоба : Mамето негово, сабајлево коутињо, сега ова ...
Да му се невиди, 6 пораки ми стигнаа за цитат, ни едно за репутација :kesa: :kesa: :kesa:
Едно зеленко = 50ден 
Јас давам зеленкиЕдно зеленко = 50ден
п.с Ако сакаш лајк на ФБ кажи....еден лајк =30ден.
Има ли попуст на големо ако земам!?!?
Добро, што очекувате да изјави пред дуел со Милан, ќе видите колку доверба всушност имал во ситуација Интер да загубат, или да изиграат нерешено па потоа направат уште 1 кикс ...
Потребен ли е некој друг коментар ? Видете што вели моменталниов тренер на Интер, видете каков КРОФНАР е само типов еј, тоа шекерот му ги јаде мозокот ко циган мрсули што џвака. Ова е ругање на сопствениот тим све му ебам, каков пекар еј, и после зашто сум го хејтал, па видете што тресе на пресови бе ..."Tomorrow's game against our city rivals AC Milan is very important and special, we must beat them for the prestige, for ourselves and our fans - the whole football world will watch this derby. This is a great chance for us to improve on our recent results. My main objective is to lead Inter to more trophies but through entertaining football - something a bit different from last season".
Ова е пред првиот меч Интер - Барса у полуфинале, превод '' Ибра, сакаше да освоиш ЛШ, го згреши тимот ... ''Што значи тоа напишаното на сликата?

еве го момчето, додека скролав и барав соодветна слика да го прикаже текстот, ми дојде ко кец на десеткаОва е пред првиот меч Интер - Барса у полуфинале, превод '' Ибра, сакаше да освоиш ЛШ, го згреши тимот ... ''
Треба муда да имаш да излезеш пред ТВ со таков текст пред дуел со Барса, ај после меч ок, ама пред.![]()

, утре сите ке навиваме за Интер а за критики, позитивни или негативни, зависи од епилогот.