Џони Вајсмилер
Don't share my food
Може вие сте за никаде сезонава,ама дека Милан не е подобар од лани ќе си го прашам малце.
Прашај си го тогаш и дојди да ми кажиш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може вие сте за никаде сезонава,ама дека Милан не е подобар од лани ќе си го прашам малце.
ne znam sto se kontras, bitno e ti da znaes kakov tim imas ne interasite, kaj se naogate site be tuka kupce se sobirate posle sekoj neresen rezultat ili koa ke gubi Inter Дајте нешто хајлајтс , торенти .. што било од утакмицата.
Прашај си го тогаш и дојди да ми кажиш!

Немаше избор, а Интер за Рафа, ко што реков пред почеток на сезона, или на самиот старт, не ми текнува, беа или-или ситуација, или ке иде нагоре ко менаџер или иднината му е во Рајо Ваљекано ...I na krajot koj e najkriv u sevo ova? Morati i Branka, ne deka ne mu dadoa poveke prava kako menadzer, ili ne kupija novi igraci, tuku krivi se sto go zedoja gomnoto.
Па како што гледаш во постот образложив зошто Милан (не)треба да е прв во табелата и дека не се ништо подобри од минатите сезони..и уште нешто(ако не се суди по играчите тимот ..по што се гледа ко така????)
Во одбрана добро, кога требаше да повлече топка лошо. Подобар е како лев бек според мене.Може некој да каже Сантон како изигра десен бек ?
Не беше он, Киву беше тој што не скокна на корната, топката над глава му пролета а овој си остана на земја.Една победа е = 3 бода не на 4 бода :smir:
--- надополнето ---
Според мене тој е главниот виновник за примениот гол колку што можев да видам тој го чуваше Оливеира ...

Еве си го прашав вика подобри сме од минатата сезона. :tv:
Не беше он, Киву беше тој што не скокна на корната, топката над глава му пролета а овој си остана на земја.![]()

..прашај си го уште еднаш!
--- надополнето ---
Дечки олабавете малце..до другата недела ќе имаме нов тренер..сега засега Бенитез ни е менаџер и ништо неможиме ние да направиме освен да го подржуваме клубот(од форуми)
П.С...уживајте и една нумера посветена до бенитез
:tv:
Има некои шпекулации за замени на Бенитез или ке идете со некој анонимец(ко ние со Лео)?
Aбе место да идеме на студентска забава вие тука губите време да се карате ...