- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.742
- Поени од реакции
- 6.461
Ето е во невидена форма,ако лани тимот го носеа на грб Маикон,Снајдер и Милито оваа година тоа е ЕТО!!
Да, баш сеа сакав да го едитнам постов, заборавив дека и денес даде 2 гола, на пеналот не ми текна ...Edit: 3 меча, 6 гола. 1 со Твенте, 3 со Вердер и 2 денес.
вчера на бернабеу:З'ш толку е писмен онај коментаторон.
Ја да сум на место на Бенитез , сам ќе се казнамЈа да сум на место на Бенитез , -10.-20.000 казна на сите .... па да ги видам , имбецили .... ми се одмили победава ...
Па може стварно се јавиле...вчера на бернабеу:
Milan Milan Va fanculo(Милан оди е*и се)
Коментаторот: Се јавија навивачите на Милан...
Пак ке кажам, Бенитез можеше и редар да внесе у игра, никаде он не погреши, незнам дал некој од вас го сваќа моментот ИГРАЧ ПОВЕЌЕ на терен у фудбал, не може Бенитез да биде крив што дел од играчите покажаа непрофесионалност, не може Бенитез да се казни кога се започна по оној очаен и беден потег на Цезар за првиот гол ...Ја да сум на место на Бенитез , сам ќе се казнам
Мене ако ме прашуваш брат , Цезар сјеба и за третиот гол , не само за првите два . Бејл ни го дупната тоа ќошето у мрежата , сите три таму влегоаПак ке кажам, Бенитез можеше и редар да внесе у игра, никаде он не погреши, незнам дал некој од вас го сваќа моментот ИГРАЧ ПОВЕЌЕ на терен у фудбал, не може Бенитез да биде крив што дел од играчите покажаа непрофесионалност, не може Бенитез да се казни кога се започна по оној очаен и беден потег на Цезар за првиот гол ...
Крајно сум разочаран поради тој факт што на натпревар од вакво ниво, Цезар покажа таква бедна непрофесионалност, карактеристична само за дезертер у фудбал ебаго.
Бенитез треба да се казни само ако по утакмицава не го отерал у три лепе, а да е паметен, со Сампдорија ко казна да го седне и на клупа. Па уште и прави една дебилна фаза за вториот гол, исто, лоша интервенција, кој луксуз е само ова човече, у ЛШ таков однос, беда и очај.
Мислиш, да си тренер на Европски и Италијански првак и да имаш неколку милиони на конто? Дискутабилно е дали е до бесење дојдена работата...И да , да сум Рафа ќе се обесам
Измените се такви каква што е и клупата, Дејо се повреди, играч повеќе имаа на терен, не мораше денес да има логични измени и слично, можеше и редар од публика да стави у игра, но професионалноста на терен мораше да остане, тоа е она што недостигаше кај поединци и тоа ги уби, не измените.Мене ако ме прашуваш брат , Цезар сјеба и за третиот гол , не само за првите два . Бејл ни го дупната тоа ќошето у мрежата , сите три таму влегоа
Мене едно ме мачи . Што сакаше да напраи кога место Станкович го стаи Сантон у игра . Ја не кривам Рафа за резултат , него ме интересираат неговите непромислени измени , што ме плашат дека ќе ги праи и понатаму , тоа ме мачи
И да , да сум Рафа ќе се обесам
Само неколку ?Мислиш, да си тренер на Европски и Италијански првак и да имаш неколку милиони на конто? Дискутабилно е дали е до бесење дојдена работата...
Ај за третиот може си у право ама па лошо реагираше , ама за првите , каде бе од таму да ти даде гол со лево у спротивен агол не ме ј.би , реално од доста косо ги даде двата голаЕј бе, Цезар крив за тоа што Бејл 3 пати искочи сам и шутираше без никој да го блокира? Па доста голмани условно кажано пуштале такви голови кога цел тим делува незаинтересирано.
Мартин, за третиот гол можеше да го праша кај да му шутне или да му каже и да му шутне и пак да даде гол....
Не е крив за тоа, за тоа беа криви капитенот и Самуел, ама Цезар е крив што не фати топка која и слеп човек можеше да ја одбрани.Еј бе, Цезар крив за тоа што Бејл 3 пати искочи сам и шутираше без никој да го блокира? Па доста голмани условно кажано пуштале такви голови кога цел тим делува незаинтересирано.
.
Ај ако има гз нека ги напраи Европски и Италијански првак он , а не да дојде на тацнаМислиш, да си тренер на Европски и Италијански првак и да имаш неколку милиони на конто? Дискутабилно е дали е до бесење дојдена работата...