Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поголеми потрчковци немам видено од навивачиве на Интер вие не пратите фудбал вие пратите политка.. дај молимте Ух да.. а извадивте членски пасоши пошто.. Мафијашон ви бараше и пасоши.. ххахаххаха па сега слушам биле револтирани навивачите на Интер.. хахахха

Што сакаше да каже авторот со ова дело ??
Или твориш апстрактна уметност ???

@Ј Занети

.!. :)

Марли, само да видиш дека не е до нас, овие новиве влагаат на форум и одма почнуваат расправии... со тебе :pos:

Omar, Student, 22, Inter fan: "Inter don't need Kaka. We have Sneijder. He [Kaka] would be useless in Rafael Benitez's playing scheme. Let him got to Milan, that way they can play with 11 forwards."

:pos2:

Интересна статија на гоал.цом со коментари на ББиланисти и наши,кај треба кака да продолжи,интересно е тоа што мислам дека ни ваму ни таму го неќат :toe:

Уште саат ипол до Бразил - Иран.Нападот на Бразил ќе го предводат Кутињо и 2цата биланези.shades.gif

Omar, Student, 22, Inter fan: "Inter don't need Kaka. We have Sneijder. He [Kaka] would be useless in Rafael Benitez's playing scheme. Let him got to Milan, that way they can play with 11 forwards."

:pos2:

Интересна статија на гоал.цом со коментари на ББиланисти и наши,кај треба кака да продолжи,интересно е тоа што мислам дека ни ваму ни таму го неќат :toe:

Незнам за вас или за другиве кај нас у фан клуб, али ја лично не го сакам у Милан!
Прво заради повредите нормално.
Второ нема Хозе таке лесно да се отараси од него, значи Кака ќе вреди некаде околу 25-35 мил евра , ако се укључи и Сити туе можда и појќе
Трето за тој кеш Хамшик за вас и Пасторе за нас се далеку подобри решениа !

Kako изигра ?
p.s. Flop of the Match e на гоал.цом :tv:
Ја па незнам од каде он у националниов тим, ич не ми е јасно, никаква логика нема. :)

Kako изигра ?
Ја па незнам од каде он у националниов тим, ич не ми е јасно, никаква логика нема. :)

Флоп според фановите, според гол.ком пишуе will be announced shortly!

Нема везе, пак не ми е јасно од кога ова котле месо заслужило да игра за Бразил, налед што е грд талент и што има страшен потенцијал, ама каде бе у прв тим на таква селекција ебаго ...
Вака се поебуваат играчиве, и медиуми ( и во италија и во бразил ) и поранешни играчи од Бразил ( мада и Роналдињо го фалеше ) на к*р му се обесија, еден тон притисок му качија на грб а кутриов уште не обезбедил ни првотимски статус, му треба добра година па и две уз 5 до 10 кила на него и неколку сантими плус у висина уз искуство така да стварно иритира неговово експонирање сега и буквално ништо добро не може да му донесе.

Kako изигра ?
Зарем се сомнева некој у моите способности :)

Иначе ништо чудно да го дели првото место со Робињо. Ај од Кутињо не може да се очекува којзнае што, али Робињо беше такоџе многу лош.

Инаку Syn, не беше првиот тим на Бразил, со многу промени беше тимот а Дани Алвеш даде ненормално добар гол од слободен. Не ја гледав цела утакмица, зашто Кутињо само првото го играше(не го видов на почеток од второ), и за тоа што го изигра многу лошо. Пак пробуваше со некои шутеви од агол на шеснаесетник и сите отидоа 10 метри над гол.
Не е до притисокот, не е он за таа позиција, а и немаше поддршка од соиграчите.

дечки одете на фејсбук оставете ја темата да мирува....

мали деца абе, само постови да се билдало ..... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom