Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.903
Во Рома ке се патува само со двајца централни одбранбени играчи, Занети не е тука така да и Киву гарант ке стартува лево па од обраната само Сантон ке биде алтернатива, а ништо чудно ако се деси уште некој малер на тој дел од теренот па и Камби да го гледаме ко централен, доброто за Интер е што ова нема да трае долго, т.е. до Среда кога играат со Вердер се ке се среди, за мене тој меч е 100 пати поважен од овој со Рома сега.

Еве ја и листата на сите повикани за овој дуел :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Баш би сакал дебелиот да го искористи овој играчки кадар за да ја употреби 4-3-1-2 формацијата за да видам како ќе дејствува нападот без класични крила посебно сега кога ето е во форма......но Бенитез е тврдоглав и повторно ќе игра со пандев на десната и ето на левата страна....

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Во Рома ке се патува само со двајца централни одбранбени играчи, Занети не е тука така да и Киву гарант ке стартува лево па од обраната само Сантон ке биде алтернатива, а ништо чудно ако се деси уште некој малер на тој дел од теренот па и Камби да го гледаме ко централен, доброто за Интер е што ова нема да трае долго, т.е. до Среда кога играат со Вердер се ке се среди, за мене тој меч е 100 пати поважен од овој со Рома сега.

Еве ја и листата на сите повикани за овој дуел :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.
Киву без проблем може да игра како централен. Тоа го играше во Рома, а тоа го игра и за Романија. Сантон би можел лево, доколку се оди на ваква солуција, иако малку ми е неверојатно Рафа да иде со Киву у средина.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Баш би сакал дебелиот да го искористи овој играчки кадар за да ја употреби 4-3-1-2 формацијата за да видам како ќе дејствува нападот без класични крила посебно сега кога ето е во форма......но Бенитез е тврдоглав и повторно ќе игра со пандев на десната и ето на левата страна....
Ја сум да искочи со истиот состав што искочи со Бари,не е ова натпревар на кој треба да мењаме формација и да видиме дали ке успее па после да се нервираме како изиграле!!!Составот со Бари изигра многу добро и треба да му се даде шанса на истиот па после ке видиме што како!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.903
Па да ти кажам право, ако си ја одржат оваа кондициска спремност ондак немам ништо против за истиов формат. Ја сум против 4231 само ради фактот што таа формација бара орање на терен и брза трансформација од напад во одбрана,нешто што ни го понудија на последните 2 средби, поготово во дуелот со Бари.

Најверојатно ке се истрча пак со истиот систем и овој пат сум За, зашто реков, оваа Рома мора да се нападне од страрт без калкулантска игра и без тактизирања, во очајна форма се, има големо незадоволство и кај играчите и кај фановите, брз гол за Интер и 1 тон у нозе ке имаат играчите на Рома, нешто што многу лесно може да се искористи и за нивни дебакл у Рима ко што гледавме во сезоните 2007/2008 и 2008/2009.

--- надополнето ---

Киву без проблем може да игра како централен. Тоа го играше во Рома, а тоа го игра и за Романија. Сантон би можел лево, доколку се оди на ваква солуција, иако малку ми е неверојатно Рафа да иде со Киву у средина.
Сантон нема теорија да стартува на овој меч.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
A уште не е излекуван капитенот или што е работата, еве на два меча веќе нема да настапува, а викаа дека ништо сериозно не било.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.903
Реков погоре, мечот со Вердер е од огромно значење, од проста причина, ко што пишав 1000 пати до сега, МОРА да се победат Вердер и Тотенхем дома, две по ред дома во група е супер прилика за 7 бода од 3 кола, што ке значи дека во последни 3 меча од група ке им треба само една победа за пласман понатака ...
Затоа, не смее да се ризикува сега со одредени фудбалери, а и капитенот во овој моментален Интер може да биде покриен и тоа на терен нема да се осети, други ја прават разликата. Мене једино ми е страв за Кордоба али и тој може да изигра на ниво, ке видиме во Сабота ...

Иначе, уште сабајле прочитав, сеа 1 другар ме потсети, Морганти ке го суди мечот Рома - Интер, а не карикатурата од човек, Таљавенто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom