Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Kire добар потпис си нашол :)

F.A. почни со еден па после цел фан клуб :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Али на таа амебата од Канал 5, која и да е, све женско што му е у фамилија ( легално, и под 40ка ) цел фан клуб да му изнаебе, па со кој памет вика среќни треба да се Интер со трето место у Лига кога Рома прима 5 комада од Каљари, а Јуве у дуелите со Бари, Сампдорија и Лех прима се на се 8 голови и има исход од 1 пораз и 2 нерешени ...
Што све не крепат нашиве телевизии, експерт до експерт, како само не им е срам пред тв да излагаат и така да се резилат, тоа мене не ми е јасно, не за друго, вреѓаат интелигенција на гледачи со самото тоа што се обдуваат преку тв да ни ги наметнат нивните експертски ставови ...

Ова ко Филе лани, излезе скиснат зашто немаше Барса у Мадрид да ја гледа у финале од ЛШ ( неотстварена желба и прилика која кузнае кога пак ке ја има за финале у Мадрид ) па ми глумеше лудило со бројот на пасови и слично, нит кажа дека Интер цел саат играа со играч помалце, нит кажа дека голот на Пике беше од минорен офсајд ( ко оној на Милито ) нит кажа дека Барса цел меч едвај 3 шанси создаде.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Kire добар потпис си нашол :)

F.A. почни со еден па после цел фан клуб :)
Брат ако не најдеш во Јуве кај ке најдеш овие 4 - 5 години !!!!Мора од нешто да си живее,ја мислам на Јуве му се враќа истата судбина на Интер коа ние не освоивме 13 години титула !

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Брат ако не најдеш во Јуве кај ке најдеш овие 4 - 5 години !!!!Мора од нешто да си живее,ја мислам на Јуве му се враќа истата судбина на Интер коа ние не освоивме 13 години титула !
Јас „као што знам“, таа во 2002 Интер не ја освои, туку ја изгуби во последно коло. 17 ќе да беа...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Јас „као што знам“, таа во 2002 Интер не ја освои, туку ја изгуби во последно коло. 17 ќе да беа...
Ок и 17 да биле сум заборавил,али еве како им се враќа за тоа што местеа!!!!Во овие 5 години најгадно е да си фан на Јуве,кујзнае како им е секој ден ги дупат во школо!!!Сироти они од толку нервоза ке скинат конци пред време:tv:

F

FuckYouAll

Гостин
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Jaс мислам да го прогласиме кајганџиа на векот :tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Немој да ти ги с'снам Лех Познањ (вака ли се пишуваа? :pos:)...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Дај бе не ме зезај. Сигурно не си сериозен?

@Ф.А. Леч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom