Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
100% Мунтари игра во прв тим... затоа... види може паднал коеф. за прв црвен ИНТЕР ?? ако паднал милион посто ради тоа е :) :) :)
Не бе, Мунтари и другар ми Марига... Марига има најбољи шут :) ... иначе вечер мислам дека ќе играме х-2 , Пандев треба да игра во прв состав а не, ми го става Мунтари го вади Ето (пример) или прв состав Муфтари.. ноу веј...! да се надеваме на победа иако рипа коеф.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.466
Сеа е 2.10 а за Твенте од 5 падна на 3.75 господ знае што е работава
Ја уплатив веќе ама имам лошо искуство кога се менуваат коефициенти вака...
Критични сме назад, Сантон изгледа не игра, за Киву пишуваа дека не може, Маикон можно е да игра од што нема кој друг... Составот си е инаку ОК само се надевам дека натпреварот ќе оди по планирано, без потреба од принудни измени и слично.
Значи вечер пак 4-2-3-0 а? :) I Miss Milito...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Moжен состав за денес :

Сантон не е ни на клупа според ова ...

според ова мене ми личи на дијамант формација, каде Марига игра пред Камбијасо, Снајдер пред Марига, а Пандев како полушпиц, со двајца класични напаѓачи Ето и Милито......

или пак стандардната 4-2-3-1 која не вродува со плод

Јас би сакал со оваа формација да излезе..

Цезар

Маикон Лусио Самуел Занети

Камбијасо

------------Марига

Снајдер ---------

Пандев

Ето Милито

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Нема теорија Марсо, чим е ист тимот, ке се игра 4231, а и Снајди да го изиграва Мота или Дејо нема шанса, не е он за дуели на тој дел од терен, од една страна е копиљ а од друга ке ризикува и повреда.
Него овие Твенте у 5 кола само 1 гол имаат примено, но и два пати изиграле 0-0 ако не се лажам, и во Супер Купот ги тепале Ајакс 1-0, а и вчера читнав на fcinternews дека одбраната им е најсилното оржује, бар тоа го говори статистиката.
И лани имаа дупло помалце голови од Ајакс дадено, овие вториве над 100 дадоа, па пак освоија титула.

Знаејќи ги Интер како играат во овој дел од годината, очекувам доооста тежок меч за нив, победа ке биде премија, а ја отворат ли сезонава со победа во ЛШ убеден сум дека ке немаат проблеми во фазата од групи ко лани него по 4 кола веќе ке бидат сигурни патници во осмина финалето ...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ИНАЧЕ...... ДВД-ТО ОД ФИНАЛЕТО КОНЕЧНО Е ГОТОВО... УТРЕ ЈАС ЌЕ ГО ИМАМ МАСТЕР-ОРИГИНАЛОТ... И ЌЕ ГО ПРЕРЕЖАМ НА 50 КОПИИ... КОЈ САКА, ЕДНА КОПИЈА ЌЕ ГО ЧИНИ 70 ДЕНАРИ... СИТЕ ПАРИ ИДАТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ВЕБ-САЈТОТ И ЗА ПОНАТАМОШНО ФИНАНСИРАЊЕ НА НАШИОТ ФАН КЛУБ... СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ НЕКА МИ ПИШАТ Е-МАИЛ...

marso_1989@yahoo.com

ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ ОД ПРЕРЕЖУВАЊЕ И КОПИРАЊЕ, КОГА ЌЕ СЕ ПРИЈАВАТ ТИЕ 50 ... ТОГАШ ЌЕ СЕ ДОГОВОРИМЕ КАДЕ ДА СЕ НАЈДЕМЕ И КАДЕ ЌЕ ГИ ПОДИГНЕТЕ ДВД-АТА...

ПРИКВЕЧЕР ЌЕ БИДЕ ИСТОВО ОВА ОБЈАВЕНО И НА ВЕБ-САЈТОТ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Де бе, благе везе нема коефициентот ебаго, се знае од старт дека ова нема да е лесен меч за Интер, иако све е можно, може и рутина да е сеедно, со вакви тимови сите знаеме Интер како поминува, а и мотивацијата им е на убер високо ниво.
Затоа, фино лепо од старт треба да им се даде гол, во први 15 мин, да им се наруши цела концепција, и аналогно на истово да се отвори простор за Ето - Милито - Пандев па и Маикон десно и да се даде уште 1 гол и да се има мирна завршница. Знае и Рафа во ваква ситуација да го '' убие '' фудбалот ...

п.с. И Рафа и Интер немаат пораз во Холандија.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.466
п.с. И Рафа и Интер немаат пораз во Холандија.
Немам гајле од пораз до тоа нема да дојде, ама Х-от ме плаши. Фаворити сме ама што ги знам овие Твенте, не сум ги гледал како играат дома...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Вечер биче незгодно, ама би требало да победиме, нели сме шампиони де :)
Само коефициентот ме заебава нешто, али поголема добивка ќе имаат тие што ќе се кладат на Интер:icon_lol:

Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
Ја мислам дека Интер минимално ќе тепа со 1-0 и мислам дека Снајдер ќе го даде голот.

M

mercenary

Гостин
Интер,нормално.:)

Си ја пишав Интер сигурна победа 3 коеф..нема да примиме гол од Твенте,дефанзивна екипа се тие.0-1 мој тип,нешто слично како со ЦСКА.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.466
2.30... incredibile... :)

Енивеј, слушнавте дека Бурдисо добил само два натпревари казна за оној дивјачки старт и ќе игра против Интер? Дисциплинците не виделе никаква намера од Бурдисо :pos:
Иначе ако имале подобар диоптер ќе добиел 3-5 натпревари казна. И то...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Че го гледам на телевизор Интер или нема да го гледам на телевизор.?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
2.30... incredibile... :)

Енивеј, слушнавте дека Бурдисо добил само два натпревари казна за оној дивјачки старт и ќе игра против Интер? Дисциплинците не виделе никаква намера од Бурдисо :pos:
Иначе ако имале подобар диоптер ќе добиел 3-5 натпревари казна. И то...
Маикон доби 2 за АУТ у 93 при 3-0 за Интер ..... ебати резилите ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom