Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке бидам презадоволен ако освоиме Серија А,толку барам,не дека ги врегам дека вечер ништо не направивме ама барем тоа би било добро :)

Крејзи,а ако ние мислиме дека Занети не треба да игра прв тим,Бенитез одма ќе го стави на клупа?:)
Тоа е,дали ние сакаме или не,не е важно.Загарантирано му е местото у прв тим се додека не се пензионира.

More da dojde Maradona kako trener vo Inter ke vidis kolku zagarantirano mu e mestoto :icon_lol:

edit: serija A 100% ke ja osvoime, ne znam sto se uplasivte be luge, zarem lani imavme skor od 38 pobedi, nula nereseni i nula porazi? Pa sega odma se uplasivte po eden neresen rezultat, ehee, nie i ke zagubime i ke ubieme nekoj so golovi, @ki do tebe e ova :), kalcoto e nase, jas duri mislam i vo Ligata na Sampionite ke odime mnogu daleku, toj za tuka mi se plasi, kogo go stavas pred Inter ziti se? Juve :icon_lol: ? Milan? :) seriozno ova? Ili pak Fiorentina? (roma namerno ne ja spomnuvam, ranieri nikogas nema da osvoi nesto golemo, fakt)

Аман бе, ебаве “навивачите“, после една утакмица почнавте да пцуете... Преку .!. од такви ко вас, пронајдете се сами у постов!

70% посед, шанси у 2ро полувреме многу, да, знам дека беа по прекини, ама сепак голманот бранеше многу (на Интер дете е, или ќе биде нели), и имаше поприлично среќа.

Снајдер многу игра, исто и Ето, парче ги правеше по лева страна.

Грешка на Бенитез, Бијабијани место Милито... Дај те молам, вади било кој (Марига, Камбијасо) стави го Бијабијани, ама не Милито, не...

Кој кур нафрлаат високи топки откога го извади Милито (не дека е добар со глава, далеку од тоа, али е над 170 цм :)

Имавме шанси, топката и играта бепе кај нас... Со Атлетико бевме очај, денес е друга приказна, и стрпете се малце со пцуењата... Си ги издавате годините, не за друго. сте заборавиле што беше Интер пред да почне да освојува, бар ние како навивачи на Интер треба да имаме живци ко сајли.

Балотели (или некој ко него) беше потребен денес за да спушта топки или да загради простор, или гол по прекин (со глава)...

Очекувам да купи некој Морати, чисто за боље да се осеќаат оние што пцујат по сите сега... Не дека е така потребен тој некој... Јас сум за еден висок напаѓач, немој Гомез жити се :) Земи го Трезеге човече, ако е пензија :)

И некое типче у среден ред евентуално....

За Кутињо, стрпете се, му тежат нозете, на 18 да играш со едни такви ѕвезди, во сезона по освојување на ЛШ е тешко, многу тешко... По лошиот прием, на Ето му намести локумче невидено, ама гзлаков и тоа го фати, свака част!

Ај оладете сеа, чисто ко предлог, свртете еден круг надвор, пријатно е...

Пола од нас пцујат бидејќи ни зема пари од џеб Интер! И милион пати си имам кажано не играј на твојот тим и пак иста грешка и пак!!!:kesa:

И не треба да се земе играч за да ги задоволи нашите желби! Треба да се земе бидејќи очајно ни треба! Лани и од 1:0 негатива се враќавме ама Мурињо имаше `муда до јаја`, играше со 6 напаѓачи. Со новиот тренер тоа го нема!

И не мора да ти е преку кур од такви навивачи. Јас пцујам зашто сакам да го гледам мојот тим да победува! Не сакам тимот кој освои се и сешто и кој ги има најдобрите европски играчи на сите позиции да не може да тепа една Болоња! И не сакам да се сетам на претходните сезони, сакам само да уживам во нашата игра сега и мора нешто да се стори бидејќи како што спомнаа погоре 18 екипи ќе ни играат како Болоња со 11 играчи во шеснаесетник. Милан е 19тата која ќе игра покер!:smir:

Еве ко мало инфо што може да се деси до крај на преоден рок:

Милан:
- Робињо (99% доаѓа), пратен е Раиола у Манчестер на преговори
- Максвел - кој му е агент, треба да се спомнува? А кој му е другарче што си играат заедно по дифолт? (за ова не ми се верува искрено)
- Бориело најверојатно у Јуве, Хунтелар у Шалке...

Факт е дека се појачани, Ибра и Робињо место Јателе и Тителе... Ќе видиме дали најдобро засилување е Бенитез или Алегри на крајот...

Јувентус:
- Бориело од Милан
- Централен дефанзивец од Сент-Етијен, Јохан Беналуане.
- Ташчи, Лугано, Барзаљи... некој од нив можда
- Канаваро од Наполи, или Циглер од Сампдорија

После одењето на Диего, сепак се далеку ослабени... Сепак промени во тимот има, ќе видиме што и како ќе се дешава

ИНТЕР:
- Монтоливо е опција
- Маркизио после повредата уопште не е
- Андреа Поли од Сампдорија
- Инлер од Удинезе
- Што бара Бранка у Мадрид?? Маикон за Ван дер Варт? Или Ван дер Варт у кеш/позајмен, без замена...

Сметам дека требаше да се доенсе некој летово, многу позајмици имаше, требаше Интер да направи нешто такво, 1-2ца земи на позајмица со можност за да се откупи... Али тоа е...

Ова е почеток на сезоната, не е ништо страшно... Ќе гледаме интересна сезона годинава... Тоа е факт! :)

Не бе не ни треба Маикон добро што ме послуша МОРАТИ!!Еден центаршут да се немало од Занети и Киву брука

Се молам Бранка да изненади утре со Ласана Диара , ВДВ или Дренте.. знам дека за последниов повекето од вас не се согласуваат но итно ние потребен на таа лева позиција. Што се тиче мене нека ги земе сите тројца за клупата да ни биде јака.Не очекувам дека ке вртиме резултати со Биабиани и Станкович на клупа.

Ова е почеток на сезоната, не е ништо страшно... Ќе гледаме интересна сезона годинава... Тоа е факт! :)

Факт е дека се враќаме на старо т.е на диезепами :)
Морати изгледа се задоволи со трите титули оваа година( а кој не би бил задоволен), па така со фрлање на пари ќе паузира некое време, па и редно беше, човекот фрли овие неколку години, што ни еден тим во Сериа А нема фрлено, па и некои клубови во европа...освен ретардираните газди на сити и реал мадрид :pipi:

Не бе не ни треба Маикон добро што ме послуша МОРАТИ!!Еден центаршут да се немало од Занети и Киву брука
Ќути Милито е одличен со глава, а и Ето, па центаршутевите фалеа ...

--- надополнето ---

Аехахаха, Марко Марин ко идеја, абе имаат ли мозок овие дека дечкото година дена нема да може да игра во ЛШ ? Да, ги искина Сампдорија сам, класа играч е, ама свесни ли се кој минус ке е тоа за екипата сезонава ?

Дај нека не ребраат, или нека земат нешто достапно во сите натпреварувања, ко Инлер, или нека не се мучат да носат нешто што само за Серија А би било од корист ...

Не за центаршутеви,него Киву немаше ни еден пробив кон голот,Занети пак колку толку се трудеше да направи нешто, така да треба да му се даде шанса на Сантон :toe:

Во право е чоекот...... имаме недостаток на свежина во клубот,, само и малце ми наликува на Раниери изјава ама 90% се согласувам.Јасно е дека нема споредба мегу него и Мурго што се тиче мене му давам 5 утакмици да ги демантира сите критики насочени кон него.. па ке видиме.

Бенитез го запрашаа дали Инлер ќе дојде, овој одговори незнам. :)

Нов напаѓач is a MUST!Midfielder не е толку потребно,добар е Марига,не е лош.Ама покрај двајцава сега за сега никакви напаѓачи плус младата сега за сега никаква клупа,мора да земеме уште барем еден напаѓач.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom