Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Ваљда сака да каже што е Руни во Манчестер,тоа сакал тој да биде во Интер,ама изгледа се испобунил од возбуда...ама штета...нема големи уши и не личи на Шрек :pos::pos::pos:

Тоа и го мислел, не знам што се збунивте сите, ваљда не е до толку мутав да не знае кај игра Руни :)

"Би било навистиан одлично"
Да не ве замарам со ова кажете :pos:
Или да си продужам да ви кажувам ако има некоја грешка..?

--- надополнето ---

OFFICIAL: Macdonald Mariga & Jonathan Biabiany Join Inter Permanently From Parma

Добри резерви ќе имаме..а ништо чудно Биабиани да игра почесто у прв тим ако игра одлично..

Не замараш бе, некој го поправил, али го изместил текстот...
Онтопик: За Марига и Биабиани одамна е ова, само кога ќе видам гоал.цом и официјалното ми станува сумњиво...

Morati deneska izjavi deka Mascherano e premnogu skap , i na prasaneto dali Inter ke trgne po Felipe Melo on rece deka e eden od opciite na Inter.

Мело не го сакам во тим,, но ако дојде голема е веројатноста да се уклопи поради бразилците во Интер,, иначе мило ми е што Биабиани се врати во Интер не верувам дека ке добие голема шанса од Рафа но се надевам дека барем ке има мала шанса да блесне...

intermilanfigo.jpg
Што сакам да ги вратат овие дресови,од 2005....најзакон се!
(кликни на сликата за поголема,вака ништо не се глеа)

^ИбраКадабра има ваков, ептен е ретро. :)

Момци да не ви се наоѓа торентче од финалето? По можност добар квалитет.
Фала.

[video]http://www2.raisport.rai.it/news/rubriche/coppe978/199804/14/353383970433b/2RONALDO4.JPG[/video]

Закон, стварно најдобар дрес.

Умбро FTW!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom