- Член од
- 6 октомври 2009
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 6
Јас, на времето. Моторола це двеста. Гратис едно слушалче идеше. Ама беше напоменато дека е слушалчето гратис па ваљда затоа не правеле далавера.Купил некој мобилен со слушалки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас, на времето. Моторола це двеста. Гратис едно слушалче идеше. Ама беше напоменато дека е слушалчето гратис па ваљда затоа не правеле далавера.Купил некој мобилен со слушалки?
Купил некој мобилен со слушалки?
Кога сме кај идиоти вработени... од Сет компјутери купив Cooler Master V8. Се јавив на трите телефони што ги имаат наведено на веб сајтот, излезе дека таков кулер имаат само во ГТЦ. Кога отидов да го земам, вработениот ми вика нема дечко таков. Е како нема ко се јавив и ми рекоа дека има. На крај излезе дека тој им бил единствен (и црквен и мрквен) па го извадиле на излог... Па ја бараа кутијата, и го пакуваа пред мене.
Ебати продавниците во државава...
Ova mi se sluci i mene kupuvajki laptop.Treba rigorozni kazni za prevarantive sto sakaat da karat ekstra.No znaejki gi nasive inspekcii(ako nemas nekoj nisto)se e gola voda.Edinstveno otvaranje oci ili da si kupis vo Grcija,EU.
Го купив камкордерот...
Јас и како што гледам сум еден од ретките кој купиле мобилен со се што следува со него а не е од излог.Купив SE W595.Со него одат мемориска 2 гига,SE слушалки и усб кабелче.Купил некој мобилен со слушалки?