И БРАТ КАО ШТО ИДАТ ВРЕМИЊАВА СОСЕМА СИ У ПРАВО ОД ГОДИНА У ГОДИНА СЕ ПОТЕШКО ВЧЕРА БАШ ГЛЕАВ МАТУРА ОД ПИЛОТ ТЕСТИРАЊЕ ОНА ШТО БЕШЕ У НОЕМВРИ 2007 И ПОЛЕСЕН ТЕСТ НЕАМ ВИДЕНО НЕ СЕ СПОРЕДУВА СО ДЕНЕШНИОВ ТАШАЦИ ДА ИСЕЧАМ АКО НЕ Е ТАКА ПА ЛАЈТЕ УШТЕЕпа лајте по форуми по телевизии дека е многу лесно, прелесно брат, БОЗАААААААААА, леее ова ли е матура бе...лее и ќе ви праат потешки секоја година, ќе видите македонски другата година тешки ќе ги стаат пошо секоја година лаат, англиски??? боза брат..лее полесно од тест за тромесечие. Има луѓе кои следат реакции од учениците.
Епа лаат по телевизии секоја година децава, лаат ко кучки. Јас коа полагав бев прва генерација шо полагавме ДМ, и на пилот тестот сите лесно е лесно лесно е, шо ќе им праиш менталитет.И БРАТ КАО ШТО ИДАТ ВРЕМИЊАВА СОСЕМА СИ У ПРАВО ОД ГОДИНА У ГОДИНА СЕ ПОТЕШКО ВЧЕРА БАШ ГЛЕАВ МАТУРА ОД ПИЛОТ ТЕСТИРАЊЕ ОНА ШТО БЕШЕ У НОЕМВРИ 2007 И ПОЛЕСЕН ТЕСТ НЕАМ ВИДЕНО НЕ СЕ СПОРЕДУВА СО ДЕНЕШНИОВ ТАШАЦИ ДА ИСЕЧАМ АКО НЕ Е ТАКА
КАМО И ЈА ДА БЕВ У ПРВА ГЕНЕРАЦИЈА ЌЕ МЕ ЗАЕБЕ МАТУРАВА ПРЕДОСЕЌАМ ЈА ЌЕ МИ РАСИПЕ ПЛАНОВИЕпа лаат по телевизии секоја година децава, лаат ко кучки. Јас коа полагав бев прва генерација шо полагавме ДМ, и на пилот тестот сите лесно е лесно лесно е, шо ќе им праиш менталитет.
како не ми текна!!јас пишував за РАКИЈА хахаха
yes ) па и запомнил си а втората вежба запомни ли ја? знам дека имаше 4ри : A, a na почетоко и крајо CПрвата вежба C D A B E така ли е?
CorrectПрвата вежба C D A B E така ли е?
Првата вежба C D A B E така ли е?