Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Макроекономија на нас го предаваше асистентот Дарко кој од него многу се учи. Малку е строг но ништо страшно, го предаваше под менторство на Фотов.
На нашиот распоред пишува дека вежбите ќе ги држи Дарко, ааа предавањата Крсте Шајноски ?!?! :toe:

Кој е тој професор, добар/строг ?

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Студентски прашања работат ли у сабота ????????//

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Денес имавме предавање макро, од Дарко ииии ни кажа дека главно тој и Фотов (кој поретко ќе дојагал на предавања) ќе го држеле предметот !! :vozbud:

Шајноски ќе бил само на потпис.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Денес имавме предавање макро, од Дарко ииии ни кажа дека главно тој и Фотов (кој поретко ќе дојагал на предавања) ќе го држеле предметот !! :vozbud:

Шајноски ќе бил само на потпис.

Подобро шо нема да доаѓа Фотката оти од него ништо нема да научете,врска од животот нема

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Подобро шо нема да доаѓа Фотката оти од него ништо нема да научете,врска од животот нема
Си го научивме ние деканот наш, уште I сем. финансии кога доѓаше.

Пази шо се деси еднаш.

Фотов : Ученици, ќе ве задржам 15-20 минути повеќе од договореното, треба да ви дообјаснам нешто !
Ние : Океј, нема проблем.
(за 2 минути му ѕвони тел. , прави муабет, затвара)
Фотов : Ученици, доста беше за денес, прочитајте дома до Девизен Пазар !!
Ние : ... :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Економскиот фак. при УГД, отвори 3 нови студиски програми. Со тоа изборот на студиските пргорами е зголемен на вкупно 6.

Новите студиски програми на економскиот фак. се ..

- Сметководство, финансии и ревизија;

- Банкарство, финансии и ревизија;

- Менаџмент и претпиемаштво;

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ги прашувам постарите колеги, дали имаат слушнато за оваа летна школа за статиска во Турција ?? -Дали ја имаат истата организирано и предходните години, и дали некој можеби бил и како поминал, импресии, трето-пето ..

http://eco.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=512:soop&catid=44:soopstenija&Itemid=95&lang=mk

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Како е 2 семестар колеги ?
Лесно - тешко ?
макроекономија, крсте како ќе поминиме и статистика,
информатика лесно се мини ?

а иначе и мене ме интересира оваа летната школа за статистика има некој инфо ???!?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Како е 2 семестар колеги ?
Лесно - тешко ?
макроекономија, крсте како ќе поминиме и статистика,
информатика лесно се мини ?

а иначе и мене ме интересира оваа летната школа за статистика има некој инфо ???!?
Добро е бе :) .. Јас мислам дека ќе истуркаме полесно од првиот.

- Макро, тој Шајноски бил само потпис. Дарко си го тера сам предметот и од него ќе се и самите колоквиуми.
- Статистика е ..... НОУ КОМЕНТ :) ! Ќе видиме шо ќе испадне од него, даде 170 прашања за 1. колок. :nesvest:

Ааа за летната школа утре јас ќе пробам да дојдам до конкретни иформции. Правев муабет со асис. и со Мицевски, нооо никој не знаел ништо иии ми рекоа да ја прашам проф. Пачемска, бидејќи и она ќе биде дел од семинарот и ќе држи предавање во Турција. Утре таа има часови на др. смерови и ќе ја прашам што и како. ;)

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
може некој да каже нешто интересно да се пишува за "мојот јавен профил"

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Јас колку што се секавам пишев име, презиме кога сум роден , каде сум роден , завршено средно име на училиштето, каде студирам моментално, на кој смер што планираш во иднина, хоби , ...слики повеќе ке ставиш и имаш 3,4 слајда ...

А некој од постарите колеги Историја на Економска мисла да каже како што е на колоквиум какви прашења дава проф. на што да се обрни повеќе внимание бидејќи материјата е :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom