Planeta HD -Test!

• Креатор на темата Креатор на темата PIRIN19
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
2
Булсатком започна тестови емитување на каналот Planeta HD. Досега каналот е слободен / некодиран /. Програмата се емитува во формат 16:9 High Definition.

Satelit: Hellas2 39.0E
transponder: 11012 V 3 / 4 30000

36522302.png

Булсатком започна тестови емитување на каналот Planeta HD. Досега каналот е слободен / некодиран /. Програмата се емитува во формат 16:9 High Definition.

36522302.png

А што не интересира нас дали некоја блгарска музичка телевизија започнала да емитува HD слика? Што сакаш сега ние да направиме? Да ти честитаме дека ја фаќаш? Ок, еве честито нека ти е и со здравје да си ја гледаш...Друго нешто?

фолкериве се бавни, ем у глаа ем у техника.

Sky-3DTV940.jpg

the 2010 World Cup will be available in 3d FOOTBALL!

Нојс, Нојс!

П.С.

NOT!

36522302.png
Аjде и jaс да искажам едно мисленье. Мене воопшто не ми се допагат ниту попфолкот ниту турбофолкот. Но е демократиja за секого да има по нешто. . . :smeshko:

А и вие ако не ви се свиѓа не коментирајте.Он само отворил тема да ни каже дека БУГАРСКИОТ КАНАЛ ПЛАНЕТА го има и во ХД ВЕРЗИЈА.Мене искрено некој и песни од нив ми се допаѓаат а и исто така и пејачките.Немам ништо против нив,бидејќи ако правиме реално муабет нас МАКЕДОНЦИТЕ сите не мразат.ИСКРЕНО ...Е сега они за нас имаат друга верзија ние за нив другата и тоа така е и така ќе остане.Мислам не е фер да му се понашаме на членов бидејќи не известил дека има нова верзија од Планета Каналот.
PIRIN19 брат јас на прошлиот телевизор неможев никако да ја најдам оваа програма,додуша он малце беше зафркат.Се надевам на овај ќе ја најдам.Но сепак и другата е добра.

ЗНАЧИ СО ОВА МОЈА ОБЈАВА,НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СУМ БУГАРИН ИЛИ СЛИЧНО.ЈАС СУМ МАЌЕДОНЕЦ И МАЌЕДОНЕЦ ЌЕ СИ ПОЧИНАМ.САМО КАЖУВАМ ДЕКА НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ БУГАРИТЕ,ЗА РАЗЛИКА ОД ГРЦИТЕ.БИДЕЈЌИ ОНИ НЕ СЕ КРИВИ ШТО НИЕ ЗА НИВ ИМАМЕ ДРУГО МИСЛЕЊЕ ОНИ ЗА НАС ДРУГО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom