Реално гледано IPHONE 4 е најмоќниот паметен телефон во моментов, најтенкиот и најубавиот. За млад човек кој што сеуште сака стил Iphone е најдобрата марка најреално
Сум користел разни HTC модели со тастатура/ HTC со голем екран/Windows mobile/ Android, но телефоните не ме бендисаа затоа што повеќето беа крути на изглед и досадни, но секако дека и ти е си имаат свои предности како widgets, добри интерфејси и прилагодливи за долга и реална работа.
Значи ако не е IPHONE тогаш најдобриот единствено е HTC Touch Pro 2, според мене најдобриот телефон за посериозните, оние кои што навистина имаат потреба од мали преносни уреди, и имаат примена од нив, и може да го има истиот софтвер од следбеникот HD2.
Искрено HTC TOUCH PRO 2 кој ако го споредиме со IPHONE се тотално различни во примената, е супер концепт кој може да понуди доста иновации.. наместо HTC и Windows да се организираат и да ги усовршат телефоните со тастатура, да направат уште покорисни апликации, игри па дури и помошни уреди на усб 2.0 тие направија HD2, тотално бескорисен телефон, исти ејпл, нема тастатура а е досаден како пролив.
Тоа е тоа..
Apple 4g е мојот фаворит, би го продал мојот телефон и би додал пари за да го купам, и ќе го купам затоа што е најдоброто
Поздрав