„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
На отварањето ќе има митинг на ВМРО, тоа е факт. Затоа и толку брзаат со отварање на стадионот. Предизборна кампања.
Ние ќе бидеме единствени по тоа во свет. :)

п.с Не сум политички определен да не бидам погрешно сватен....

Небитно, нека биде чиј сака митинг на отварањето. Ни требаше помодерен стадион, уште тревата да ја средеа и одлично ќе биде.

Точно. Тоа забораив да допишам.
Треба да се досреди тревата, патот околу стадионот,и да му ебам мајката помошните игралишта да ги средат малце.
Сеа се само собиралиште за змии !
Иначе многу убав стадион ќе имаме нема што да се збори тука. :)

^ Штета само како што тргнала работа нема да можеме да го видиме полн.

Ова е далеку од готов, не знам зошто си задаваат нереални рокови како крај на 2010 а веќе се ближиме кон половина на 2011. Барем да си кажат дека се гради стадион, имаме очи да видиме дека се гради, никој нема да ги брка :)

Имаа застој во работата затоа и не беше готов до нова година. Со оглед на тоа колку „брзо“ се гради кај нас задоцнување од 4 ипол месеци и не е така лошо :)
Сега до 24ти би требало да се готови трибините, покриени со наместени столчиња. А потоа треба да се среди атлетската патека и да се смени тревата. И веќе да се размислува за фините работи.

На отварањето ќе има митинг на ВМРО, тоа е факт. Затоа и толку брзаат со отварање на стадионот. Предизборна кампања.
Ние ќе бидеме единствени по тоа во свет. :)

п.с Не сум политички определен да не бидам погрешно сватен....

24ти е Велигден, никој не би заминал од дуг град на митинг во Скопје. Кампања почина еден месец пред денот на избори, а 24-ти Април е надвор од тоа.
A кога сме до брзањето и треба да ги брзаат.

Јас мислам дека заглавија со столчињата.Од како видоа дека со дрво или пластика никако не можат да се убијат навивачите имаат нарачано столчиња од титаниум ...

Иначе да не знае некој што се снимаше вчера на стадионот бе ?
Дури кај 3 и 20 ја коа си идев накај дома од искачање ги видов луѓето као се симињаат од трибина и си идат накај дома.
Знам прво требаше Комити да присуствуваат на снимањето али се откажа ради гостовањето у Романија.... xD

Иначе да не знае некој што се снимаше вчера на стадионот бе ?
Дури кај 3 и 20 ја коа си идев накај дома од искачање ги видов луѓето као се симињаат од трибина и си идат накај дома.
Знам прво требаше Комити да присуствуваат на снимањето али се откажа ради гостовањето у Романија.... xD

Реклама за новиот мобилен оператор ваљда тој виртуелниот.

img1772b.jpg

img1773g.jpg

img1771b.jpg

stduq.jpg

--- надополнето ---

Еве ги најновите слики во спојлер:

Arena%20Filip%20Vtori%202901.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202902.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202903.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202904.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202905.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202906.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202907.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202910.jpg

Arena%20Filip%20Vtori%202908.jpg

Уфф, каков поглед:
Arena%20Filip%20Vtori%202907.jpg

одлично гледам се средува и травата ќе биде супер доколку има некоја добра утакмица на отварањето ќе биде нешто добро..

^
Еф це Инџиково вс Еф це Топанско Поле :pos:

Ке ги викнат Шпанија пак или некој друг од нивен калибар и ке се напуни стадионот и паричките ке си отидат у џеПче кај Хари и се така у круг.

Мафијаши, средете го македонскиот фудбал, крв да серете ако одржувате политички митинзи и слични срања на стадионов...

Одлично одлично изгледа..... колку би сакал уште еден ваков па да заличи и ова на фудбалска земја!
Сепак и оваа е добро!!!

Се надевам дека ке биде до нова година,иначе стаидонов ке се наполни само коа ке игра Макдедонија тоа е факт бидејки мак.фубал ни е пропаст:toe:

мислиш кога ке дојде англија,аргентина,бразил и слично.

Fala Bogu nekoj nesto cepna za sportot vo Makedonija , smejte se ama Grujo dojde boris Trajkovski ja napravi za 2 dena vo sporedba so drugivr vladi samo temeli stavaa 8 godini , a za stadionot toa e remek delo .... prekrasno izdanie uste malku da go podsredat Skopje i ke bide prekrasno mesto , Ilindenska , Parkot , celiot Proekt 2014 , bulevar Srbija , zicarava do vodno , abe skopjani srekni ste sea ???? :D :D :D :D nema da se gleda vo vas , dojde eden Grujo i ve sredi za eden mandat , ajde neka ve sredivas prvo posto vie ste liceto pa posle neka udri i po drugte gradovi da ja napravi Makedonija prekrasna !!!
Тоа е тоа работата што другите градови нема никогаш да се средуваат:smir:.Сите плаќаат ист данок,комуналии,а сите градови трпат на сметка на Скопје.Кој и да дојде на власт ќе им фрлат по 5 клупи на плоштад,ќе засадат по 10 дрвца ,и сите ќе се радуваат глеј Груевски колку ни го среди градот:vozbud:.Проектот Скопје 2014 е тотална грабење на граѓаните од другите градови на сметка на Скопје.Граѓаните на Мариово,Битола,Струмица,Валандово ,Радовиш имаат многу поголеми сопствени проблеми отколку да плаќаат пари за да се Скопје гради.Дали проектот Скопје 2014 ќе им го подобри животот на тие што живеат во Кратово,Валандово,Струга,Струмица итн?Јас не ги сфаќам тие од другите градови што толку се радуваат за Скопје што се градело?Радувајте се кај вас да се гради,вие да живеете во убаво и чисто,а не кај другите.Колку Груевски инвестираше во Струмица и Куманово(коишто не се под негова ингеренција)?Нула денари така?Колку Груевски ги среди Свети Николе,Кратово,Делчево?Си бил таму да видиш на што изгледаат тие градови?

Стадионот е преубав,салата Борис Трајковски е убава,но зошто Груевски и компанија не фрлија пари да се среди стадионот во Битола,Прилеп,Штип?Зар таму не се игра фудбал,таму нема навивачи така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom