S
StormRage
Гостин
па и ја то зборвам... овие горе сите запнале за Никифор кој мене ми беше прееедосаден... а плус то Павле оптерети и Инсомниа и Сатисфекшн (која даде интересен ефект)... значи сепак вармапот беше несоодветен и ДОСАДЕН... а уствари кај забаци Павле на хаус и сл. овие горе шо ломат? ако имаше измеѓу една трака ми се чини шо ми идеше позната и исто мислам имаше и некое техно али не се осети ништоОд цела журка сите пофалби идат само за Павле, све друго тиња.
Павле почна кај 1 и 15 до кај 4 и 15-20 фураше типот. Испушта тракишта од типот For An Angel, Nothing But You, Let Go, Crush, We Are One, дури и Children од Robert Miles ја убаци... уф блокада на мозок со тракиве, не ми текнуе кои други... Од почеток ептен дигна атмосфера едно саат и нешо имаше еден период тапанарија пушти некои досадни тракишта што уопште ни најситното мускулче не го допре... па после пак малце дигна и то... Е после тоа се појави Никифор... потапа нешо неам чуено... Никифор се надмина себеси колку може да биде тапа... електро фанки хаус чоече после одличен транс... има ли осет за музика тој бе? Набрзо напуштив терен...
Народ може имаше над 6-7000 и јаче... ненормална гужва кај шанковите, тепачка за пијачки... и то је то... оценка може прелазна колку да се рече... али 2007 не се заборава... тоа беа мераци, после PvD trance фурање навигатор уште јача прогерица за Дани да откорне со приходелии... ммм