Нов Citroen c4

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Како љубител на Цитроен,ви го претставувам новото Ц4 :)

Новиот C4 ќе ја доживее својата премиера на претсојниот авто-салон во Париз, а во понудата ќе се најдат три бензински и три дизел мотори.
Понудата на бензинците ќе ја сочинуваат 1.4 литарски со моќност од 95 КС, 1.6 литарски со 120 КС и 1.6 литарски турбо со 155 КС. Во понудата за дизели ќе бидат 1.6 HDi со 90 или 105 КС и 2.0L HDi со 150 КС.

Браво одлично колоче.

Се знае дали ќе има купе, или останува само на една верзија? :)

Еден од најдобрите јас би рекол ''редизајни'' на постојниот C4,феноменална внатрешност,воланот е посебна приказна(треба да освои награда за дизајн),во секој случај вистинско дизајнерско освежување од Ситроен.Посебно ми се допаѓа и тоа што во последно време бааги го зголемија квалитетот па така сега кога оди рамо до рамо со добриот дизајн тоа ќе постигнува одлични резултати.Поздрав

Љубители, ама нели е предникот цел ама потполно цел на новата Ауди А3?

забележи гооооолема разлика
audi_a3_8p_gt_front_bumper_hfa38p_01_fogs_z.jpg

забележи гооооолема разлика
audi_a3_8p_gt_front_bumper_hfa38p_01_fogs_z.jpg

Несакам да бидам инатлив, спореди ја со оваа слика и на видеото на 0:27 секунда ке забележаш дека само каде што стое таблата има 1 полуокругла пластика направено а иначе другото копи пасте :)

Несакам да бидам инатлив, спореди ја со оваа слика и на видеото на 0:27 секунда ке забележаш дека само каде што стое таблата има 1 полуокругла пластика направено а иначе другото копи пасте :)
ај помири се и речи си дека врска немаш :smir:

Денешниве коли,горе доле сите по малце наликуваат на некој друг модел..неможеш така да генерализираш :) Битно е според мене секој модел во дизајнот да има барем една линија која ќе го прави препознатлив и ќе го издвојува.. а Ц4 дефинитивно има, не само Ц4 него сите модели на Citroen

СуперСекси е ова !! За малку ке свршев на видеото!
Доста добро ке е ако има опција како на предходните серии за стаклен покрив и други остали гаџети , само ако знае некој нека постира видео или слики од ентериерот!
П.С. soundtrack info anyone?

И мене ми личи на плукнато Поло од напред.А како целина ми се свига МНОГУ повеке од претходниоте модели,тие 2 ми се гадни коли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom