Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Значи идејата за Коцекабана испадна крш, баш како што предвидовме. Невидени пари испраа, овај заработија де :pos: Правев муабет со една другарка денес и ми рече дека ни оние со членски книшки од ДПМНЕ не иделе таму :pos:
Па, не баш. Пошто ја увек сум бил контра Коце и сè уште сум коментирам на ова на следниов начин.
Пред 3 дена поминав по кеј, околу 9 навечер. “Објектот“ изгледа фантастично, свеќички поставени на масите, еден кафич со гласна еден со тивка музика, плус игралиштето за одбојка, местото изгледа фантастично. Да, нема многу луѓе бидејќи лименка кока кола ми наплатија 80 денари, :je: али муабетот ми е дека местото е супер.
Од друга страна, осумте илјади хонорар за плетката на баба му :pos: за мрежа, концесијата на оние кои ги менаџираат шанковите, перењето пари додека дупките на Ејсид стојат незакрпени се непростливи и јас секогаш ќе бидам против мороноидната одлука да се јадат колачи додека народот нема за леб.
Како и да е, кога веќе мора да е таму, зашто кај шо има сила нема правдина, викам местото е бонбонче. Ако имате 120 денари за 0,33 Стела Артоа пиво пошто скопско нема. :baeh:

H

HITCH

Гостин
Па, не баш. Пошто ја увек сум бил контра Коце и сè уште сум коментирам на ова на следниов начин.
Пред 3 дена поминав по кеј, околу 9 навечер. “Објектот“ изгледа фантастично, свеќички поставени на масите, еден кафич со гласна еден со тивка музика, плус игралиштето за одбојка, местото изгледа фантастично. Да, нема многу луѓе бидејќи лименка кока кола ми наплатија 80 денари, :je: али муабетот ми е дека местото е супер.
Од друга страна, осумте илјади хонорар за плетката на баба му :pos: за мрежа, концесијата на оние кои ги менаџираат шанковите, перењето пари додека дупките на Ејсид стојат незакрпени се непростливи и јас секогаш ќе бидам против мороноидната одлука да се јадат колачи додека народот нема за леб.
Како и да е, кога веќе мора да е таму, зашто кај шо има сила нема правдина, викам местото е бонбонче. Ако имате 120 денари за 0,33 Стела Артоа пиво пошто скопско нема. :baeh:
Значи сепак имаат промашено доста! Требаше да биде летен бум, барем така ја најавуваа плажата :pos: Јас не знам луѓе кои седнале таму да пијат нешто, ама знам луѓе кои сега од Коце очекуваат да ја поддржи идејата на Лаки и да го направи пловен Вардар. Да не се разбереме погрешно, не дека Вардар сега не е пловен. Сакав да кажам, наместо сето она сега што плови (да не ги спомнувам, ми се гади) чамчиња да пловат, поинтересно ќе биде, а и смрдеа нема да има ќе може да се седне раат.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Значи сепак имаат промашено доста! Требаше да биде летен бум, барем така ја најавуваа плажата :pos: Јас не знам луѓе кои седнале таму да пијат нешто, ама знам луѓе кои сега од Коце очекуваат да ја поддржи идејата на Лаки и да го направи пловен Вардар. Да не се разбереме погрешно, не дека Вардар сега не е пловен. Сакав да кажам, наместо сето она сега што плови (да не ги спомнувам, ми се гади) чамчиња да пловат, поинтересно ќе биде, а и смрдеа нема да има ќе може да се седне раат.
Смрдеа. :) Јас го поминав животот на кеј и во парк. Смрдеа немало од фекалии никад или моите синуси добро си ја завршиле работата блокирајќи. Патем, секоја река има мирис на вода, секое езеро и море има, кој бил покрај нив знае, ама никој никогаш не рекол, што гомна има у езерово. У Охрид сите седиме у Аквариус поред вода, да, мириса, на вода, тоа ни прија.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Da donesat deca na ekskurzija od nekoe pomalo mesto kaj sto nema zagaduvanje, na plazata za pola saat ke priumrat ZIMI SVE!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
не сум бил нити ке идам .. Може да ѕирнам..
Дали некој сте виделе да се бања ( ме интересира )

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Јас бев 2-3-4-5 пати максимум навечер,ама онака да си седиме со друштво и онака фин впечаток имав си лежиш на лежалка бесплатно,си кулираш иначе не мириса толку колку што си замислувате освен ако не задува некој ветер онака појак :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.473
Поени од реакции
7.924
За мирисот пишуваат оние кои никогаш не биле на плажата. Миљон пати сме седеле на тој дел од кејот пред или после журки, сум ролал (ролерки аф корс), и никогаш не ми засмрдело, ни најмалку.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
За мирисот можда претеруваат.. Али со патики да газам во песокот, и навечер на лежалка да лежам, мене ми нема смисла...

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не мириса никогаш на плажата само зборат без везе.за навечер е топ,јес да е малце поладно посшо е покрај вардар.
Играм одбојка на теренчето и супер е.Ако направат од другото лето и за фудбал на песок,ќе биде јако.:smir:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Уште еднаш се потврди дека сите ВМРО-вски идеји наидуваат на големо одобрување и воодушевување кај широките народни маси.

Kajgana Shop

На врв Bottom