Скопјанки - спремајте бикини!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
Значи идејата за Коцекабана испадна крш, баш како што предвидовме. Невидени пари испраа, овај заработија де :pos: Правев муабет со една другарка денес и ми рече дека ни оние со членски книшки од ДПМНЕ не иделе таму :pos:

Па, не баш. Пошто ја увек сум бил контра Коце и сè уште сум коментирам на ова на следниов начин.
Пред 3 дена поминав по кеј, околу 9 навечер. “Објектот“ изгледа фантастично, свеќички поставени на масите, еден кафич со гласна еден со тивка музика, плус игралиштето за одбојка, местото изгледа фантастично. Да, нема многу луѓе бидејќи лименка кока кола ми наплатија 80 денари, :je: али муабетот ми е дека местото е супер.
Од друга страна, осумте илјади хонорар за плетката на баба му :pos: за мрежа, концесијата на оние кои ги менаџираат шанковите, перењето пари додека дупките на Ејсид стојат незакрпени се непростливи и јас секогаш ќе бидам против мороноидната одлука да се јадат колачи додека народот нема за леб.
Како и да е, кога веќе мора да е таму, зашто кај шо има сила нема правдина, викам местото е бонбонче. Ако имате 120 денари за 0,33 Стела Артоа пиво пошто скопско нема. :baeh:

Па, не баш. Пошто ја увек сум бил контра Коце и сè уште сум коментирам на ова на следниов начин.
Пред 3 дена поминав по кеј, околу 9 навечер. “Објектот“ изгледа фантастично, свеќички поставени на масите, еден кафич со гласна еден со тивка музика, плус игралиштето за одбојка, местото изгледа фантастично. Да, нема многу луѓе бидејќи лименка кока кола ми наплатија 80 денари, :je: али муабетот ми е дека местото е супер.
Од друга страна, осумте илјади хонорар за плетката на баба му :pos: за мрежа, концесијата на оние кои ги менаџираат шанковите, перењето пари додека дупките на Ејсид стојат незакрпени се непростливи и јас секогаш ќе бидам против мороноидната одлука да се јадат колачи додека народот нема за леб.
Како и да е, кога веќе мора да е таму, зашто кај шо има сила нема правдина, викам местото е бонбонче. Ако имате 120 денари за 0,33 Стела Артоа пиво пошто скопско нема. :baeh:

Значи сепак имаат промашено доста! Требаше да биде летен бум, барем така ја најавуваа плажата :pos: Јас не знам луѓе кои седнале таму да пијат нешто, ама знам луѓе кои сега од Коце очекуваат да ја поддржи идејата на Лаки и да го направи пловен Вардар. Да не се разбереме погрешно, не дека Вардар сега не е пловен. Сакав да кажам, наместо сето она сега што плови (да не ги спомнувам, ми се гади) чамчиња да пловат, поинтересно ќе биде, а и смрдеа нема да има ќе може да се седне раат.

Значи сепак имаат промашено доста! Требаше да биде летен бум, барем така ја најавуваа плажата :pos: Јас не знам луѓе кои седнале таму да пијат нешто, ама знам луѓе кои сега од Коце очекуваат да ја поддржи идејата на Лаки и да го направи пловен Вардар. Да не се разбереме погрешно, не дека Вардар сега не е пловен. Сакав да кажам, наместо сето она сега што плови (да не ги спомнувам, ми се гади) чамчиња да пловат, поинтересно ќе биде, а и смрдеа нема да има ќе може да се седне раат.
Смрдеа. :) Јас го поминав животот на кеј и во парк. Смрдеа немало од фекалии никад или моите синуси добро си ја завршиле работата блокирајќи. Патем, секоја река има мирис на вода, секое езеро и море има, кој бил покрај нив знае, ама никој никогаш не рекол, што гомна има у езерово. У Охрид сите седиме у Аквариус поред вода, да, мириса, на вода, тоа ни прија.

Da donesat deca na ekskurzija od nekoe pomalo mesto kaj sto nema zagaduvanje, na plazata za pola saat ke priumrat ZIMI SVE!

не сум бил нити ке идам .. Може да ѕирнам..
Дали некој сте виделе да се бања ( ме интересира )

не сум бил нити ке идам .. Може да ѕирнам..
Дали некој сте виделе да се бања ( ме интересира )
4a066cc39b10874b9cba8a6.jpg

ова е од поодамна, од поскоро време немам слика

Јас бев 2-3-4-5 пати максимум навечер,ама онака да си седиме со друштво и онака фин впечаток имав си лежиш на лежалка бесплатно,си кулираш иначе не мириса толку колку што си замислувате освен ако не задува некој ветер онака појак :)

За мирисот пишуваат оние кои никогаш не биле на плажата. Миљон пати сме седеле на тој дел од кејот пред или после журки, сум ролал (ролерки аф корс), и никогаш не ми засмрдело, ни најмалку.

За мирисот можда претеруваат.. Али со патики да газам во песокот, и навечер на лежалка да лежам, мене ми нема смисла...

не мириса никогаш на плажата само зборат без везе.за навечер е топ,јес да е малце поладно посшо е покрај вардар.
Играм одбојка на теренчето и супер е.Ако направат од другото лето и за фудбал на песок,ќе биде јако.:smir:

Уште еднаш се потврди дека сите ВМРО-вски идеји наидуваат на големо одобрување и воодушевување кај широките народни маси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom