- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Па, не баш. Пошто ја увек сум бил контра Коце и сè уште сум коментирам на ова на следниов начин.Значи идејата за Коцекабана испадна крш, баш како што предвидовме. Невидени пари испраа, овај заработија де Правев муабет со една другарка денес и ми рече дека ни оние со членски книшки од ДПМНЕ не иделе таму
Пред 3 дена поминав по кеј, околу 9 навечер. “Објектот“ изгледа фантастично, свеќички поставени на масите, еден кафич со гласна еден со тивка музика, плус игралиштето за одбојка, местото изгледа фантастично. Да, нема многу луѓе бидејќи лименка кока кола ми наплатија 80 денари, :je: али муабетот ми е дека местото е супер.
Од друга страна, осумте илјади хонорар за плетката на баба му за мрежа, концесијата на оние кои ги менаџираат шанковите, перењето пари додека дупките на Ејсид стојат незакрпени се непростливи и јас секогаш ќе бидам против мороноидната одлука да се јадат колачи додека народот нема за леб.
Како и да е, кога веќе мора да е таму, зашто кај шо има сила нема правдина, викам местото е бонбонче. Ако имате 120 денари за 0,33 Стела Артоа пиво пошто скопско нема. :baeh: