Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па да најверојатно. Ок е се тоа, само уште ако ги спречат циганиве да се населат на плажава нема да биде лошо ( ќе има чуварска служба). Иако ја не сум баш за вакво нешто, зошто во овој дел на кејот трчам летно време, а сега ќе го заградат ко што гледам по цела ширина. Иако вака од рендеров не ми изгледа лошо, ќе видиме како ќе излезе.

Како ке ги спречиш ??

Плажата е на *општината* ...т.д нема да се плаќа за влез/излез .... Ај избркај ги да те видам , па сите меѓународни педофилски организации да ти го издрват како нема ЕУ/Нато/мато

Член од
28 мај 2010
Мислења
201
Поени од реакции
25

Што се сеќираш ќе позајмиме “ о рисtе локумадес „ од грците ко ќе слушнат плажа дека ќе има и црнци ќе почнат да доаѓаат
ахахахах

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рендеров го направиле како Лорет де Мар да го гледам :drk: Ги заборавија комарците изгледа :)))))

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
А бре луѓе бре. Концептот на плажата не го разбирате.
Фино лепо си идеш, се сунчаш си праиш бош муабет. Наместо да се вариш дома (доколку си без еркондишн) ти тепаш време на сонце. Имам забележано луѓе што преку лето се сончаат на тераса, доколку станот им е на западна страна. Сега ќе можат и другите да фатат малку боичка без да патуваат до не знам каде.

--- надополнето ---

Рендеров го направиле како Лорет де Мар да го гледам :drk: Ги заборавија комарците изгледа :)))))
Море сеирџика. Од технички аспект премали се за ги има на приказ (помали и од 1 пиксел) а и онака ќе има уште прскања, така да не би требало да има комарци низ градов.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toнчи, во другиве земји почнаа да прават базени со бранови, со песок на нив, нешто како импровизирана плажа. Премиерот и овој психоделичниов што е сега градоначалник ветуваа такво нешто, па не знам какви скокалници на тие базени плус а сега се премислија за плажа. Кажи ми ти што е поисплатливо, таков некој голем базен на кој ќе собира многу луѓе или прдалник со гомна? :)
Ама како што кажаа погоре, да беа средени многу работи во градов (патиштата најмногу, ѓубрето, тротоарите, осветлувањето, сигнализацијата, фасадите на зградите во Карпош, 15 години пливам во ладна вода лето/зима, спортските сали немаат греење, WC-та во училиштата се распаѓаат и тн.) можеби немаше да бидам против вакви фикс идеи, немаше да ми смета и пирамида да изградеа сред Вардар :smir:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Абе каква плажа каков Скопје 2014 каква жичара, за вас само кругов.

и гемиџиите во Велес

Ебате ретардираните.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Да бе Тонч, ние сме глупи што не ја сфаќаме намената на вака напредни проекти кои се од круцијално значење за градот (како WiFi во руинирана 5-ка, градска плажа на 10 метра од гомна и тн...). А они не се глупи што не може да сфатат дека потребата од така основни проекти (како осветлување, крпење дупки, реновирање на болници и училишта и тн...), за кои би добиле далеку поголем аплауз од јавноста. И стварно не ми е јасно зошто не дупат у здрав мозок, кога дури и од проектите кои и ние би имале корист они пак ќе фатат добар тендер.

А кафичите на кеј (кои не се вистински „на кеј“ покрај гомцата) се приватни локали и не се градени од мои (наши) пари. Пари кои треба да се наменат за корисни проекти, а не за „брејн-факинг“ од прв степен. Значи повторно, како и во последниве години се повторува неуспехот да се согледаат приоритетите. Јас лично тоа го сфаќам за секс во здрав мозок и тоа ме иритира. Инаку, ако сакаат нека градат и лизгалиште на Дрисла - секако дека и таму ќе има партијчиња кои ќе лизгаат со задоволство.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А вакво нешто ќе гради ли Коце на плажата?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ахахах надевај се затоа ќе си платиш у Турска или у грчка.биди среќен една даска за рипање да стаат.Ја неодам каква и да е за вас незнам.
Осмоза у вардар

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Епа нема локумадес, нема топогани... што плажа ќе е ова? :pos2:
Аааа сваќаааам... леле колку сум глуп!!!
Абе ќе нема топогани и локумадес оти ќе нема место за ова:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега фали уште од СВЕТ или некој друг ретардиран магазин да објават дека Амбрамович и Бриаторе ќе ги паркираат јахтите :pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Наместо да ја афирмираат Ленинова за туризам :icon_lol:

Се нема сенс за бизнис :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прво.. ти може си добро ситуирана, имаш финансии за да отидеш на одмор,на море, и не ти паѓа на памет да се сончаш покрај гомна.... поштуем..
Али у Скопје имаш X народ кој неможе да си дозволи да отиде на море,ако ништо друго барем до Охрид .. И сега зашто некој, кој неможе да си дозволи таков луксуз, да нема место кај да прошета , да седне покрај кеј,да испие едно кафе, со другари или фамилија,да слуша добро музиче и едноставно да му помине денот на тие + 40 степени.

Второ.. овие изгледа се будали, седнале поред Сена, ќе се сунчаат...шутраци ,а водата тиња ! Прегледај го приврзокот 29994

Чекам одговор сега од тебе
Друже, те сфаќам што сакаш да кажеш, ама прво погледни го Париз па после Скопје и спореди :))

Z

zmej gorjanin

Гостин
Такво нешто у Аеродром ќе се гради, само не од Коце, туку од приватен инвеститор, поточно од екс - кошаркарот Петар Наумоски мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom