- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Чекај бе, на страна партиското пушење и постовите од типот “мене ми се свиѓа, Poz4e“...
Реално, дрвосечачот е као The penguin, увек пробуе нешо да не поебе, дури со наочарите кои му ги видов вчера на вести почна и вистински да наликува на него. Што ми е муабетот? Додека треска си стои веќе деценија неупотреблива а нап-равена со наши пари, донирани од џебовите на нашите татковци, некој се решава да си игра Сим Сити и да се смее пред монитор како ги заебал малите човечиња.
Истите тие, до сега имаа фантастични услови за џогинг во градот, па градоначалниот реши да им го смести и да ги ребри малку, сеа има да кружат преку стазата за ролери или да пливаат. Еј, па тоа е добро за нив, зошто само трчање кога можат триатлон да пробаат.![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Човеков е бре луд. :lud:
Реално, дрвосечачот е као The penguin, увек пробуе нешо да не поебе, дури со наочарите кои му ги видов вчера на вести почна и вистински да наликува на него. Што ми е муабетот? Додека треска си стои веќе деценија неупотреблива а нап-равена со наши пари, донирани од џебовите на нашите татковци, некој се решава да си игра Сим Сити и да се смее пред монитор како ги заебал малите човечиња.
Истите тие, до сега имаа фантастични услови за џогинг во градот, па градоначалниот реши да им го смести и да ги ребри малку, сеа има да кружат преку стазата за ролери или да пливаат. Еј, па тоа е добро за нив, зошто само трчање кога можат триатлон да пробаат.
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Човеков е бре луд. :lud: