Ти мислиш лесно се прилагодува некој од опинци у кондури? :nenene:многу генијални идеи има нашиов ни градоначалник
Не знаел какви батерии да му стаисепак сметам дека требаше да го направи и часовникот на старата железничка :smeshko:
Ja da сум некој фактор во државава,у Скопје ништо не би градел.... не заслужувате..ако се гради зашто се гради,ако не се гради зашто не се гради..ич позитивен пристап немате..
:uvo:идејата е добра, све е ОК, али прво треба да се создадат услови добри... чистење на Вардар,средување на тој простор, чувари,редари, да се бира кој ќе се пушта итн..да функционира на принцип на приватна плажа
Ризик јак, мила душа и да погинеш......колко можеш ќе се спасешна Вести прееска гледав луѓе низ Скопје ги прашуваа како им се свиѓала идејава ... сите се согласија дека е добра или не е лоша
Соларни, да сме у тренд за у еуНе знаел какви батерии да му стаи
Им го земавме занаетот, уште да научиме да весламе...а и охригани ке се налутат.
ама ко ќе се свестат, касно ќе бидена Вести прееска гледав луѓе низ Скопје ги прашуваа како им се свиѓала идејава ... сите се согласија дека е добра или не е лоша
Де бе па ти, не се лути одма и Скопјаните ќе може да се разладат во Вардар, не само Скопјанките. Не се секирај ич, нема да има проблеми за тоа. Не се Скопјанките лоши, нема да наплаќаат карти и за зјапањеМене уопште не ми е смешно.
сега ќе мора и вие да возите бесплатно осеќам на некого нема да му се исплати башИм го земавме занаетот, уште да научиме да весламе
од 18-20 докај 50тина ги имашеРизик јак, мила душа и да погинеш......колко можеш ќе се спасеш
А на која возраст беа анкетираните?
Не Гаро. Ја мислам да напраат статуи на гениталии најубаво ќе биде
Не сте вие криви,толку ви сече.... Ја од кога сум роден у Куманово,чекам салам тротоар или парк да видам, а овие неблагодарни...Ali so muda od Labuda i taklabasot na Krali Marko, neli mu bil najgolem na svet?!
Ние не сме надлежни за мерењеAli so muda od Labuda i taklabasot na Krali Marko, neli mu bil najgolem na svet?!