Ти који гласају за Шешеља су најгласнији, најмање их је и најмању свест имају.
Подржавам и Србију и Македонију и Грчку и Црну Гору само ми политичари делују јако јадно по питању односа ових поменутих држава.
Не знам да ли постоји и један разлог због ког би људи из ових држава требало да се међусобно свађају око било чега? Иста нам је култура, иста религија, иста историја.
Македонија може да се зове Македонија јер јесте у том региону, Грчка је Грчка и зна се које су јој границе и која јој је историја у сваком случају. Може и Србија да се зове Македонија, не би ми сметало јер промена имена не може да промени народ. Смета ми само глупост политичара који стварају свађу у народу!!!
Глупо је што Грци не дају име Македонији, што Македонија иде 5 хиљада година у историју и убеђује људе да су чисти антички људи а нити су то Македонци нити су Грци и добро је што је тако тј што смо сви измешани ради општег здравља народа. Срби се понашају као да косовски бој још траје иако је то највећи пораз Србије у сваком смислу од када Срби постоје на овој планети. Ђукановић убеђује Црногорце да су неки нови народ и да имају нов језик а само да би постао црногорски краљ и спасао се интерпола.
Подржавам Македонију у сваком случају и видим да има форумаша који не подржавају Косово а има и оних других из мени непознатих разлога.
Није ми јасно зашто је македонски парламент признао Косово ако је већ народ против тога?