Вашата одлука е...

• Креатор на темата Креатор на темата ~~РубинРед~~
  • Време на започнување Време на започнување
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Момчиња/девојчиња замислете го следното...во брак сте(па дури и веке имате деца) а постои жена/маж кој ве излудува значи ве привлекува ненормално и на некој начин и вие сакате да бидете со таа личност за една нок или за подолго време...како ке се одлучите?дали разумот ке биде појак од срцето иако вашиот брак не иде ко што треба?

Ајде да слушнам ваши мислења.

П.С. Може малку чудна тема :pos: а ако не заслужува да биде мегу овие теми слободно ја избришете :)

ПРВ :)

Јас мислам оти кога ке се жене некој пар мора да се сакат најмногу на свет и одозгора ако имат дете нема шанса некој на некој да остави, а тоа за 1 вечер излегување со др ај да не претерам ама на секој 2 можно е да сее случило. Јас не би се одлучил а и од една страна да, затоа што на пр. мојта жена да ме преваре со некој нема да го поднесам исто и она така, а некогаш нема ни да помислаш на детето ти или жената и ке се десе шознам има некој поискусни на форумот па да ги чујам :)

^

Па и да се сакале,сепак љубовта полека може да згасне,со што и бракот полека се распага:)ете според мене би се обидела да го спасам бракот и да поправам се ама ако нема шанси ке заминам...Зошто да бидам покрај некој кој повеке нема чуства за мене.Кога си во искушение не мислеш тогаш нели ко што кажа ти не мислиш на партнерот или децата:wink:

Еднаш се живее нели :pipi:

Инаку , кој ја е*е .. имам жена со деца и тоа мислам ( барем у моменто ) дека ми е најважно ..

Еднаш се живее нели :pipi:

Инаку , кој ја е*е .. имам жена со деца и тоа мислам ( барем у моменто ) дека ми е најважно ..

Навистина?не заборавај дека била твоја најголема љубов,непреболена,која те излудува...зар ке издржиш?чисто се сомневам.Ко што кажа членот погоре никогаш ништо не се знае...:)
Да,еднаш се живее но и единствена можност да бидеш со таа личност бар и за една нок а бракот не ти иде добро.:)

Навистина?не заборавај дека била твоја најголема љубов,непреболена,која те излудува...зар ке издржиш?чисто се сомневам.Ко што кажа членот погоре никогаш ништо не се знае...:)
Да,еднаш се живее но и единствена можност да бидеш со таа личност бар и за една нок а бракот не ти иде добро.:)

Хмм , можда .. секој паѓа на искушенија , не велам НЕ .. али вреди ли да се униШти се што си градел со твојата жена , за да можеш да ја ебеш твојата симпатија еднаш ? .. Од друга страна пак , она Што не го знае , не може да ја повреди , нели ? :pipi:

Хмм , можда .. секој паѓа на искушенија , не велам НЕ .. али вреди ли да се униШти се што си градел со твојата жена , за да можеш да ја ебеш твојата симпатија еднаш ? .. Од друга страна пак , она Што не го знае , не може да ја повреди , нели ? :pipi:

Aма веке ти е уништен бракот,не заборавај.Џабе ако си градел кога се се распага.Ке се потрудеш ли да го поправиш уништеното?ако успееш во ред но ако не успееш е тогаш немаш избор.Ке си заминеш.
А дали ке дознае сопругата или не е зависи од тоаа колку ке биде дискретна таа што те излудува.:)може ке се сети утре и да и каже на твојата сопруга да го дотолчи бракот нели:wink:

Aма веке ти е уништен бракот,не заборавај.Џабе ако си градел кога се се распага.Ке се потрудеш ли да го поправиш уништеното?ако успееш во ред но ако не успееш е тогаш немаш избор.Ке си заминеш.
А дали ке дознае сопругата или не е зависи од тоаа колку ке биде дискретна таа што те излудува.:)може ке се сети утре и да и каже на твојата сопруга да го дотолчи бракот нели:wink:

Значи со веќе демолиран брак збориме .. е тогаш , без мислење документи за развод , вртиш моб на таа шо сакаш да ја пикнеш у кревет и ви праиш кефови .. Нормално , утредента ќе ти стигне една убава покана од суд за плаќање алиментација :jaj:

Ауу темава од кај ја ископа РубинРед, ќе да е од Виница негде :pos:

Штознам... не би дозволил еден секс да ми уништи брак, на лагата кратки и се нозете ;)
Не сум бил во ваква ситуација( фала богу уште не сум женет :) ) и се надевам дека нема да се најдам во ваква ситуација. Ништо не се знае, како што кажа некој погоре :)

кој си ја има мувата на капата, ќе си отвара вакви теми4ки :pipi:
инаку ќе одам со таа жена-девојка шо ме излудува, кој ја е*б жена ми и децата

^

Па и да се сакале,сепак љубовта полека може да згасне,со што и бракот полека се распага:)ете според мене би се обидела да го спасам бракот и да поправам се ама ако нема шанси ке заминам...Зошто да бидам покрај некој кој повеке нема чуства за мене.Кога си во искушение не мислеш тогаш нели ко што кажа ти не мислиш на партнерот или децата:wink:

1.љубовта и да згасне ги имаш децата и пред се почитта и жртвите, многу лесно е попален да трчаш по првата позгодна теткица која ти се смешка во најдоброто твое издание, но кога си доле и без пари, кога си болен и расмрсулавен..тогаш се смета

2. треба храброст, ако веке те привлекува и цениш дека бракот е готов, разведи се регулирај и згрижи ги децата па после шарај...ама за ова треба муда нели...муда кој никој ги неме...ај боље ке шврљаме па ке се вратиме на сигурното

Ако ја одбиеш таа жена со тоа ти покажуваш дека имаш карактер а со тоа и дека ја почитуваш својата жена,инаку во брак не се стапува после 1 година во врска па при прва несогласица да си раскинуваме,мислам дека кога си веќе стапил во брак ја познаваш таа личност многу добро и го знаеш нејзиниот карактер како и таа твојот и сепак ќе се најде решение ако се сака..
во брак сакам верност највеќе(со тоа си покажуваме колку се сакаме и почитуваме,па сеа процени ти дали ја би ја преварил мојата жена што ја немам)
поздрав:salut:

Ако ја сакаш нема потреба да дојде до дилема за друга жена.:toe:

Ако ја сакаш нема потреба да дојде до дилема за друга жена.:toe:

Њет .. човеко по природа е полигамен , не може да сака и да посакува само еден партер цел живот .. можда нема да го покаже или каже тоа , али во себе сите копнееме по повеќе партнери во текот на животот .. не сме ние криви , крива е природата и еволуцијата комбинирано со нагонот за размножување и ширење на гените ( семето ) :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom