Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера 9 од Муслера и 5 од Меси, за денеска Красиќ, Коларов, Лам, Тери, Руни и Ајев од Гана.

Утре Џејмс капитен/верувам дека нема да прими гол.:))
Очекувам од Лампард и Подолски исто така доста поени.:))
24 поени од Џејмс:))
Од Лампард 7,да падне голче од Подолски вечер...супер ке е.:))
Демпси само 5 поени.

Руни 8,Тери 8...се чека Швајнштајнгер вечер :)

заебан ке биде изборот на играчи за следното коло ако се паднат Холандија-Италија и Англија-Германија..

После првото коло,додека да научам шо како оди,еве ме во топ10:)))
До крајот на третото коло,можно е и во топ5/на кајгана.:)))

12 поени од ноер !!42 поени сеа за сеа !

6 Ханданович, 8 Тери, 6 Красич, 5 Швајни, 9 Езил :ojea: и 4 од Руни. За утре ги имам Рид :) , РВП и Бентнер (капитен, оф корс :wink:)

56 поени досега, за денеска Киелини, ВдВ, Снајдер капитен.
Засега сум 8 на кајгана.

Слабо во третово коло,многу паднав на Меси 5 и Игуаин 0.Барем Пантелиќ надомести синоќа со 6-ка.Инаку ме нервира што неможам да го сменам Гуркуф со црвен.

Слабо во третово коло,многу паднав на Меси 5 и Игуаин 0.Барем Пантелиќ надомести синоќа со 6-ка.Инаку ме нервира што неможам да го сменам Гуркуф со црвен.

Слично е и со мене, плус и алкарас од парагвај денес изгледа го одмараја па изгледа третово ќе е слабо за сега 36 поени но имам уште 5 во игра и две измени па се надевам ќе се свртат работите на подобро

После првото коло,додека да научам шо како оди,еве ме во топ10:)))
До крајот на третото коло,можно е и во топ5/на кајгана.:)))
76 поени.:)) и еве ме во топ5:)
Утре Мајкон и Пиќе.
А можеби ке извадам некој од Меси/Подолски(5 поени) и ке го ставам Виља.:))

76 поени.:)) и еве ме во топ5:)
Утре Мајкон и Пиќе.
А можеби ке извадам некој од Меси/Подолски(5 поени) и ке го ставам Виља.:))

Во Арсенал мацедониа и њорлд цуп мацедониа ти дишем во врат затоа пази се :zlo::pos::smir:

Мала шала оваа рунда најслабо ќе ми испадне како што ми изгледа, ми останаа уште Цезар, Лингштајнер и Јаја туре. Со замена ќе изгубим 10 бода но од тројцата се надевам барем минимум 15.

Во Арсенал мацедониа и њорлд цуп мацедониа ти дишем во врат затоа пази се :zlo::pos::smir:

Мала шала оваа рунда најслабо ќе ми испадне како што ми изгледа, ми останаа уште Цезар, Лингштајнер и Јаја туре. Со замена ќе изгубим 10 бода но од тројцата се надевам барем минимум 15.
Види ми тимот у прво коло..:) незнаев како одат работите и од капитенот само 6 поени,а на клупата >20...:) да ги имав тие поени,ќе голташе прашина.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom