Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марко жив малер си значи :nesum:ја најверојатно нема да го гледам Фудбалотот воопшто во HD пошо ме зеза интернетот и неможе да се уклулат кааналите што се HD :kesa: мамата негова
сега ми се уклучија HD каналите од коај им се јавив 2 пати ама засецкува понекојпат на моменти ок битно ќе гледаме Финале и ќе уживаме
Дали и Емисијата пред фудбалот исто е во HD?Затоа што гледам подобра е сликата од стандардниот канал 5

Одлично беше , за првпат гледав Фудбалски пренос у HD и беше ....Kако иде HD-то ?
Некоја импресија??
Инаку мислам дека Канал 5 HD не иде цело време у HD туку само кога има преноси од лига на Шампиони , а за LUXE TV немам зборови , екстра е сликата !Одлично беше , за првпат гледав Фудбалски пренос у HD и беше ....Инаку мислам дека Канал 5 HD не иде цело време у HD туку само кога има преноси од лига на Шампиони , а за LUXE TV немам зборови , екстра е сликата !
На запад идеше Финалето за првпат у 3Д а кај нас за првпат у HD ,ама и тоа е некој напредок нели !
Единствено што ме нервира кај HD каналиве е тоа што им треба (барем кај мене) една минута за да се "уклучат" , мада после без проблем си работат .

Во Струга се беше во ред со ХД сигналот. Имам 3 Макс Комфорт + и додека јас гледав фудбал во ХД, брат ми играше Диабло 2 онлајн, и немаше никаков лаг, мада не треба нешто јак интернет за диабло2. Али брзината е солидна кога имам уклучено ХД канал. На рутерот ми имаат пуштено 14 мегабита download и 786 кило бита upload. Немаше никакво сецкање.

Ма на коњ си ти.
Според мои пресметки, за асална HD снимка ви треба стрим со брзина од 800-900 килобајти. Може овој е компресиран малку, а најверојатно и аудиото не е сараунд, па се добива на брзина. Како и да е, браво за MaxTV.![]()
Уште HDMI да работеше како што треба и се ќе беше супер. Кај некои телевизори имале проблем со ХДМИ. Проблемот е до нив, не е до телевизорите. И незнаеле да го решат.