"Бурманли" џамија кpај Светскиот трговски центар

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
I, sto ima loso da se brani spostvenata zemja.:uvo:
Ништо лошо, затоа впрочем и се викаат терористи и ги убиваат секаде.
Муслиманите прават проблеми со автономии и независности секаде на планетава:
Индија
Кина
Филипини
Судан
Нигерија
Русија
Израел
Србија
Македонија итн итн.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Рамадани да дели баклава во Менхетен и ќе му дадат дозволат да ја гради ракетата :)

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.006
Поени од реакции
83.389
Obama je musliman i normalno deka Obama tivko no sigurno ke raboti samo za Muslimanite
Тоа дека е Муслиман е смешно. Тој самиот во многу моменти има изјавено дека е Христијан. А тоа дека ќе работел само за Муслиманите, не е ниту за коментар.
.
A verski objekt ne bi trebalo nikomu da smeta bez razlika civ je
Точно. Верувам и дека ти би се сложил со српска православна црква и српски православен културен центар на сред Сребреница. Тоа би било прекрасен гест на помирување кој Муслиманите како тебе би го прифатиле со обете раце.

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Тоа дека е Муслиман е смешно. Тој самиот во многу моменти има изјавено дека е Христијан. А тоа дека ќе работел само за Муслиманите, не е ниту за коментар.
.
Точно. Верувам и дека ти би се сложил со српска православна црква и српски православен културен центар на сред Сребреница. Тоа би било прекрасен гест на помирување кој Муслиманите како тебе би го прифатиле со обете раце.
Ако има кој да се моли во тој верски објект а не да служи само ко споменик јас искрено немам против да се изгради секаде кај што има потреба макар еден верник имало

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако има кој да се моли во тој верски објект а не да служи само ко споменик јас искрено немам против да се изгради секаде кај што има потреба макар еден верник имало
Ај да направиме :) Впрочем... има ли црква на сред село во Арачиново?

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Незнам јас искрено никад не сум бил во Арачиново . Пак ке нагласам ако има потреба т.е ако има верници би требало да има и црква било кај дали е Арачиново, Виница , Пехчево или Боговиње јас како поединец како верник нагласувам дека не ми смета никаков верски објект пошто тоа е нивна приватна ствар . Ниту ми влиза ниту ми илиза народски кажано. На тој што му смета првин има проблем со себе како личност после има проблем со објектот ако ме свати што сакам да кажам на тој што му смета неможе себеси да се рачуна за Хуманоид

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Има и тоа многу постара од џамијата, ама... православните таму кој ги избркаа кој ги убија.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
A aj da napraime i vaka, ima li Xhamija vo Prilep, ostvari imase ama sega ja nema.:kesa:
Во Прилеп никој не ги убива муслиманите или ги протерува, а во Арачиново православните ги убиваат и ги протеруваат.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
87
Поени од реакции
23
A aj da napraime i vaka, ima li Xhamija vo Prilep, ostvari imase ama sega ja nema.:kesa:
Имаше џамија во Прилеп ама еден ден ја запалија и сега е јавно ВЦ..Ама тоа беше вратка за запалените манастири

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Во Прилеп никој не ги убива муслиманите или ги протерува, а во Арачиново православните ги убиваат и ги протеруваат.
Викас никој

--- надополнето ---

Имаше џамија во Прилеп ама еден ден ја запалија и сега е јавно ВЦ..Ама тоа беше вратка за запалените манастири
ДРУГАРТИ НЕМИСЛИ ТАКА

--- надополнето ---

Он иде по Христијанското Око за Око заб за Заб сег чиво око и чив заб небитно . Битно они ја запалиле Џамијата и сега се мочаат во неа :kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom