По загубената титула запален стадионот

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
По загубената титула во последното коло на Фенербахче фановите револтирани го запалиле нивниот стадион.
Во последното коло Фенербахче одигра нерешено против Трабзон а нивниот конкурент Бурсаспор го победи Бешикташ.

Шампиони сме јееееееее

А? Не сме? WTF?

оправдано, и кај нас така треба на НАМЕСТЕНИ НАТПРЕВАРИ :vozbud::vozbud::vozbud:

Хаха..и јас би бил револтиран така у последно коло да загубам титула :toe:

Толку ли се малоумни да не го знаеле резултатот од мечот Бурсаспор и Бешикташ, сега гледам на лајвскор, Бурса воделе 2-0 до 88ма минута, со кој памет излегоа на терен да слават ...
Стварно нелогично ми е ова, оноа апла нелогично, иначе сликава ме потсети на 2001 или 2002 не ми текнува, кога Шалке се радуваа на терен а Баерн у продолжение дадоа гол за победа, мислам Андерсон стоперот постигна гол од индиректен удар, или фаул не ми текнува сега.

Толку ли се малоумни да не го знаеле резултатот од мечот Бурсаспор и Бешикташ, сега гледам на лајвскор, Бурса воделе 2-0 до 88ма минута, со кој памет излегоа на терен да слават ...
Стварно нелогично ми е ова, оноа апла нелогично, иначе сликава ме потсети на 2001 или 2002 не ми текнува, кога Шалке се радуваа на терен а Баерн у продолжение дадоа гол за победа, мислам Андерсон стоперот постигна гол од индиректен удар, или фаул не ми текнува сега.

То и јас сега гледав. Си викам мајката, изгледа Бурса дала последната минута гол и отпрвин славеја. Ама сега гледав водела со 2-0 до 88минута и како е можно никој таму да не им кажит дека Бурса победила!? За споредба, Интер - Киево ко играа на екранот ко дадоа гол Кајљари против Рома покажаја 0-1...

Како и да е, интересна ситуација... :)

Спикерот на утакмицата кажал дека завршила 2:2 така прочитав :)

прво им беше кажано дека Бурса одиграла 2:2 ( не знам со која цел таква "грешка" направиле ) , за да после тоа се шокират навивачите .. Не ги жалам играчите и клубот сосе раководтството , ги жалам навивачите .. Фенер има премногу скапо платени играчи кои се во стил на Лука Тони коа играше у Минхен .. Бурса заслужено слави титула !

Ајваров стана многу популарно јадење.:tv:

Боби[Мкд];3563185 напиша:
Ајваров стана многу популарно јадење.:tv:

ivar.jpg

Уште штом го прочитав насловот на темава знаев дека се работи за Фенербахче. Јас стварно не можам да замислам во меч за титула да се изигра нерешено. Има големи местенки тука, сигурно. Па уште то изглегоа и да слават, па не слушнале за интернет за лајвскор? - О боже, баци пеглу. :tapp:

Turska rabota. :)

Pa i nikoj od navivacite da ne znael kako e Bursa. Ova moze da se sluci samo na film. Da si prvo mesto tolku vreme i vo posledniot natprevar da izgubis titula. I zgora na se, da pocnes da slavis titula "po greska".

Mene epten mi mirisa na milioni $$$$$$$$.. A, na vas???

На кое ниво спаднало турското првенство,покрај Фенербахче,Бешикташ,Галатасарај па и Трабзонспор,титула да зима некоја сељачка екипа...
Исто како у Холандија.

Иначе,знаев дека се ненормални,ама не до толку.

Нема врска со местенка незнам но Бурса ја заслужи оваа година титулата најлошо им било на фановите што цело време мислеле нивна е титулата и кога отишле да прославуваат дознаваат се јавуваат тогаш да им кажат резултат :)

Ова никако не им оди во прилог на Турците кои се фаворити за добивање на ЕВРО 2016.
Домакинот ќе се определи на 28 мај, а освен Турција во игра се Франција и Италија. Ќе биде интересно :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom