Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a izvini brat uste ovaa ama i mene mi zema za toa slikicka taka????znaci pravime razmena slikicka za slikicka???a mozi da mi prati nekoj slikce a jas nego da ne mu pratam????????????????i kako da izlezam od grupata mi pisuva samo invite friends a toa kaj sto e leave group ne mozi da se stegni i nemozam da izlezam a site vo grupata imaa max 200 slikcinja????i aj ako go ima nekoj sobrano albumot ili mu fali uste 2-3 procenti neka mi pisi privatna poraka za da mi gi prati duplikatite

a izvini brat uste ovaa ama i mene mi zema za toa slikicka taka????znaci pravime razmena slikicka za slikicka???a mozi da mi prati nekoj slikce a jas nego da ne mu pratam????????????????i kako da izlezam od grupata mi pisuva samo invite friends a toa kaj sto e leave group ne mozi da se stegni i nemozam da izlezam a site vo grupata imaa max 200 slikcinja????i aj ako go ima nekoj sobrano albumot ili mu fali uste 2-3 procenti neka mi pisi privatna poraka za da mi gi prati duplikatite

Као може да не му пратиш? Автоматски се распоредуваат размените. Моеш само да одбиеш понуда за размена. И 100 пати ти кажаа, ако го имаш албумот над 20% пополнет, неможеш да искачаш од група.

кај шо се става играчи за менување,на таа иконата до нејзе шо е.ај види па пиши шо напраи???

Фала за ова. Супер испадна.

Као може да не му пратиш? Автоматски се распоредуваат размените. Моеш само да одбиеш понуда за размена. И 100 пати ти кажаа, ако го имаш албумот над 20% пополнет, неможеш да искачаш од група.

tnx brat

па ти се штиклирани целите.знаеш од акде немаш и ги ставаш тие и автоматски ти дава играчи шо ги немаш само.од искуство е ова,пробај па кажи.имав 112 дупликати вчера,денес стигнав до 15-16.касно ми текна да пробам вака.:smir:
Играм вака од кога почнав да го збирам албумот, досега најмногу сум имал 12 дупликати и за 24 часа сите ги раздадов.

sea imam 48% sobrano i site duplikati go dadov sea treba sekoja den da cekam po 3 paketcinja so nema sansi da go soberam promo kodovite gi iskoristiv nema nekoj drug nacin za da dojdam do slikcinja????kako go sobirate vie tolku brzo????

Уште Алвес и Маикон, ако ги има некој нека пише:)

Уште Алвес

Mооо овој Алвеш.....никако да ми се падни...ако го има некој нека кажи !!!

Само шо се регистрирав, и неам намера да го собирам. Ако му треба на некој Galas, Mikel, Chu Young, Katsouranis, Brecko, Dedic, Ayew, Kvist, Honda, Atouba, Grosso, Caniza, Skrtel, Ramos, Senna нека каже. :)

На размена се до утре сабајле до 12. :icon_bigg

Иначе за тие шо се од групата на Дарлинг(Nedostapna),иам 33 дупликати,пишете шо ви фали,може да ви дадам...

Иначе за тие шо се од групата на Дарлинг(Nedostapna),иам 33 дупликати,пишете шо ви фали,може да ви дадам...
Неможе да им даваш...Ако ти е пополнет албумот,кога ќе ги стаиш у swap,после 1-2 минути ги снемува.Пробав ја со 2-3ца,така праи...

Неможе да им даваш...Ако ти е пополнет албумот,кога ќе ги стаиш у swap,после 1-2 минути ги снемува.Пробав ја со 2-3ца,така праи...
Jaс па направив 3 размени,ама 1 саат откако го соберав албумот,пред 5-6 дена :)

Незнам,мене не ми даваше а и Ѓорче бој рече дека пробал со некој другар,и на него не му давало...
Пробај ти и види..

Имам собрано 9 репрезентации.......сега ќе ја соберам и Холандија.....ако некој го има Ван Бомел нека каже....

Уште Адриано ми фали

едит: Само што напишав тука ми стигна :vozbud::vozbud:

Готово го собрав и јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom