Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

M

MIL

Гостин
тој па само си ја мести косата кога ќе свртам Канал 5 него го гледам и ме нервира на дијалект што збори Кавадаречки затоа и не го гледам многу многу шоуво
E што треба да прави да зборува скопски??? Па не е од Скопје , секоја чест што си го лафе својот дијалект !

P

PewDiePie

Гостин
E што треба да прави да зборува скопски??? Па не е од Скопје , секоја чест што си го лафе својот дијалект !

Еве сега нека си го лафе надвор,му е*ам тоа сељачиштето неписмено,оддамна немам видено таква дебилна појава како него на тв. Тоа што беше сељо му е плус.

M

MIL

Гостин
Еве сега нека си го лафе надвор,му е*ам тоа сељачиштето неписмено,оддамна немам видено таква дебилна појава како него на тв. Тоа што беше сељо му е плус.
Не треба да понижуваш тоа што е од Кавадарци,проблемот е што сите беа пијани и збеснаа а и тој нормално и навистина си го заслужи, а за дијалектот дефинитивно тој и Мима двојат од сите и се интересни :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.636
Поени од реакции
8.067
не ми се верува дека ова шоу го има и на Макс тв во видеотеката:uvo: па попаметно ќе беше да ставеа нов канал него ова шоу

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Дебиливе мислат дека 2 милиони ги гледаат. :tapp:
:pos: :pos:
Денес го заглеав зашо комшијава нешо љубов искажувал, ама ми идеше да си пукам у колено коа си кажуваа дека 2 милиони ги гледале. :pos:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Јеп, ѓорчевско дете е :)
Ама најголем деген е....после сите глупости со Данче...види го сега(пушти одма Канал 5) на тревата у дворот со парталчиња испишува Марија(во срце направено)...изгледа оди со нејзе...ама изглеа многу е глуп чим има трошка надеж дека после се во неговиот живот повторно дека ќе ја види Марија :tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Па што пенис се тинтра со старата ако има чупе надвор ? :kesa:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ама најголем деген е....после сите глупости со Данче...види го сега(пушти одма Канал 5) на тревата у дворот со парталчиња испишува Марија(во срце направено)...изгледа оди со нејзе...ама изглеа многу е глуп чим има трошка надеж дека после се во неговиот живот повторно дека ќе ја види Марија :tapp:
Оф леле....
Слушав пред некое време, ја кажа со име и презиме таа Марија некоја си, демек дека не е така ко шо изглеа, дека се е игра...
Дека ќе и објаснел коа ќе излегол... бла бла...
Ја да сум на нејзино место, ќе му влепам една зашо волку ја срами девојката, ете, ние не ја знаеме, ама има луѓе шо ја знаат и шо ќе и се смеат.
А и ок, разбирам дека шоуво не е којзнае колку глеано, па може намерно да праат глупости за да привлечат публика, ко тоа шо беше со тестовите за бременост на пр.

Ивица не го знам нешо посебно, поише го знам по брат му, пошо е мноооогу убаво дете :) :) :) али ијам слушано дека Ивица, не е нешо најпаметен :) Е сеа, дал е вистина нит знам, нит ми е гајле, ама очигледно не е нешо емоционално стабилен :)

Едит:

Фејсбук профил на Ивица http://www.facebook.com/profile.php?id=1503097044&ref=search#!/profile.php?id=1503097044&v=wall
Ја има и фамозната Марија :)

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
а бе македонче...не сте го гледале, а? копучка работа....се убивте коментирајќи кој што прави а демек биле идиоти, Слаѓан, Ивица и останатите....момциве си се топ! не се како Leonardo

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
лелеле познавачиве на фудбал.Играат асоцијации на фудбалери и му објаснуе:Јувентус,одбрана челини :pos2:
Вика зебина
После вика недвед
на крај да искочи канаваро :pos2:

ниеден не е у јуве веќе.освен КИЕЛИНИ :pos2:

P

PewDiePie

Гостин
а бе македонче...не сте го гледале, а? копучка работа....се убивте коментирајќи кој што прави а демек биле идиоти, Слаѓан, Ивица и останатите....момциве си се топ! не се како Leonardo
Да му се нацицаш ти на Леонардово :pusk::bip:

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Да му се нацицаш ти на Леонардово :pusk::bip:
имаше порано овде еден кого си го викав пиколо, изгледа ти си вториот искомплексиран , кој сила покажува на понежен пол....нека ти порасне, па можеби ќе размислам за нацицувањето:)

Kajgana Shop

На врв Bottom