Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Самиот факт што споредуете Бразилец со Немац е смешно, увек технички бразилците се појаки, а општо познато е тоа дека Маикон има згора на се неверојатна кондиција и нафрлување...

M

mercenary

Гостин
Самиот факт што споредуете Бразилец со Немац е смешно, увек технички бразилците се појаки, а општо познато е тоа дека Маикон има згора на се неверојатна кондицијаи нафрлување...
Да не претеруваме :pos:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Да се вмешам малце можи ?:)

Ако имате гледано нешто од Бразил во последно време ќе видите дека Дунга ги клава и Маикон и Алвеш во првите 11. За десен бек ако се прај муабет, мислам дека неспоредливо Маикон и Алвеш се над сите други. Потполно идентични фудбалери. И во физичка спремност и во техника. А колку и да имам високо мислење за Лам, уште неможам да го наречам најдобар без разлика дали играл лев или десен бек. Дека е меѓу топ 5 бекој е, али дека е подобар од Маикон не е .

P

PoisonLady

Гостин
Грешка си.Сите ние освен вас,Баварците,го знаеме тоа.
Плус знаеме дека и Маикон и Алвес и С.Рамос(неможам да мислам сеа,сигурно има уште некој) се боље од Лам.
Еве,да се повторам.
Најдете 3ца што не се за Баерн и што мислам дека Лам е боље од Маикон(автоматски,најдобар на свет).До сега глеам никој не пиша дека нашол...
Оффф,се извинувам тогаш...:wink: ок,залудна е дискусијава гледам.Кој е подобар ќе видиме на 22 мај.

M

Mario Gómez

Гостин
Оффф,се извинувам тогаш...:wink: ок,залудна е дискусијава гледам.Кој е подобар ќе видиме на 22 мај.
Па и залудна е. Се знае кој е најдобар, само тешко е тоа да го докажеш на напалени финалисти.:vozbud:Колку години беа?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ох господе зарем ги споредувате Лам и Мајкон..како прво Лам е класичен лев бек и отсекогаш играл тоа...за позицијата десен бек Мајкон е измислен за Лам..едноставно е Боби брат прашај ги сите фанови на Реал,Барселона,Челзи,Манчестер кој го посакуваат повеќе во тимот и ќе го добиеш вистинскиот одговор....не знам зарем вистина мислете дека Лам е подобар од Мајкон или само се бламирате??..или признаниа ќе ми цепите од 2006?..зарем мислите дека во ист тим Лам ќе игра пред Мајкон на позицијата десен бек?.. да не реплицирате(вие фановите на Баерн) дека од памет си вадам без факти ама болдираното е доволен показател и нема потреба за дискусија..само малце ми е глупо што се дискутира за ова кој е подобар кога тимовите се во прашање а не десните бекови:jaj:..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Боби[Мкд];3538172 напиша:
Која статистика, колку топки одзел, колку голови спасил?

Пошто тоа е најважно за бек, Лам е лимитиран офанзивно поради Робен, и мора покрива многу поголем простор.

Мајкон изгледа добар во вашиот крајно дефанзивен тим, каде има огромна помош од другите играчи.
Добар начин да го побиеш моментот статистика, ако најдеш статистика од одземени топки на двајцата и асални центаршутеви и слично, титни ми, ја се потпирам на онаа која ми е достапна ...

Како и да е, останува фактот дека е > у секој можен аспект, на крај краева, само по вас, 5-6 души тука, фанови на Баерн, Лам е најдобриот десен бек у светот иако, дури и чудо е како некој кој е скоро дупло поевтин од останатите двајца, да е подобар од нив, чудо.

И друга работа, кој крајно дефанзивен тим ? :tv:
Тим кој стартува со Ето, Милито, Пандев, Снајдер против Барса е крајно дефанзивен ? Истиот тој крајно дефанзивен тим 3 гола даде против онаа Барса која лани направи рутинска прошетка со Баерн М.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3538225 напиша:
Па и залудна е. Се знае кој е најдобар, само тешко е тоа да го докажеш на напалени финалисти.:vozbud:Колку години беа?
ќе те видам после 22 што ќе напишиш !:smir:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Не ги споредувајте Мајкон и Лам, ќе ви се смеат.

Финалево ...иако ги мразам од дното на душата сакам да тепа Интер, пред се поради фактот дека е Италијански претставник и колку толку ако освои ќе го издигне рејтингот на Сериа А, по доминацијата на Премиер Лига + Барса.
Да не го заборавиме и Пандев, успех е за мене Македонче да го крене пехарот во ЦЛ.

Мој тип... Гол Гол, Победа на Интер. :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Како неутралец типувам на победа за Интер. Швабите ми се ептен гејски тим, а и не се за шампиони годинава реално гледано. :toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Што мислите , дали Пандев ќе биде во стартините 11 , и дали ако биде , Мурињо ќе го извади во 50-60 минута , како што досега многу пати направил?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Што мислите , дали Пандев ќе биде во стартините 11 , и дали ако биде , Мурињо ќе го извади во 50-60 минута , како што досега многу пати направил?
Ќе биде.
Е сега дали ќе го заменат во 60 минута до него е.
Има Горан кондиција да издржи натпревар од 90 мин. и повеќе но колку што знам тој има проблеми со коленото (коските на капачето нешто, стргање оно ово нездраво така вака).

M

Mario Gómez

Гостин
Океј може малце беше глупа споредбава, оти Лам сите награди ги доби како лев бек, и ова му е прва сезона како десен. Тоа е, ќе видимо на 22-ри, штета што не играат на иста страна од теренот. :(

Н

'Никола'

Гостин
Леле бе, ме нема некој саат и 100 страни сте наполниле.:smir:
Мислам дека јас ја запошнав дискусијата за споредба меѓу бековите, па ај јас да ја завршам. Како што кажа Боби погоре, Лам ги доби сите признанија како ЛЕВ бек, па нема споредба тука, избрзана реакција од моја страна беше тоа.:wink: Кој е бе подобар лев бек од Лам? а? а? (шала):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom