Група Ф (Италија, Парагвај, Нов Зеланд, Словачка)

Статус
Затворена за нови мислења.
Парагвај ме изненади со одличните игри во пријателските, а Словачка има многу добро организиран тим.
Затоа нека му ја мислат Италијанците бидејќи воопшто не се во лесна група.

Ништо не бидува од Италија. И колку и да се осврне човек на минатите светски првенства и изненадувањата кои ги приредила Италија, надеж за ова светско првенство не може да најде! Туку Италија за елиминација во групи има 6 коефициент, па може лошо арно да се заработи на неа:smir:

1.Словачка
2.Италија(Парагвај)
3.Парагвај(Италија)
4.Нов Зеланд.

Натпреварот Италија-Парагвај ќе одлучува а можеби и тесна разврска на гол-разлика.

:nesvest:

Italia pravi 3 0 0

Ако бидат прво место во група Италија ке поминат некако и во четврт-финале,ама ако се второ ке го јадат од Холандија како на ЕП :D

Без галје Азури....Италија иде понатаму....иначе Парагвај ќе му се приклучи....супер игра имаат...Парагвај имаат некои клучни играчи кои можат да постигнат нешто....

уживкајте си и послушајте го пророкот Липи.... оние кој се осеќаат како шампиони не треба да им го каже тоа некој, а другиве нека се палат со фаворитската улога.
распоредот вели дека Парагвај први ќе останат без сон, лесни пациенти кој ќе заглават во матриксот на Азурија! :tv:
ете им го капацитетот на Англија,Аргентина и Франција, кој од кој покрш, утре швабиве бетер ќе се... ја ви реков дека поразот со Мексико беше за да ги потопат коцкарите :wink:

Италијаниве добија најлесна група од сите!!!
Незнам како во гз` да се правени ама и покрај ваква група ако не се пласираат... тогаш ќе се покаже квалитетот.

Италијаниве добија најлесна група од сите!!!
Незнам како во гз` да се правени ама и покрај ваква група ако не се пласираат... тогаш ќе се покаже квалитетот.

се сеќаваш ли ти бе Италија во каква група беше на Европското2008??? тоа се вика несреќа!! а и оваа група не е лесна, во никој случај...

Кога е Италија во прашање никогаш не викај никогаш.:wink:

Еве го најавениот состав за вечерва на Италија

Буфон, Замброта, Киелини, Канаваро, Бокети, Де Роси, Монтоливо, Маркизио, Пепе, Пацини, Jaкинта

Вечер ќе биде неизвесно до самиот крај...ги имам гледано Парагвај на неколку утакмици и изиграа добро.....Италија не е тоа што беше на минатото СП.....изигра катастрофално во пријателските утакмици,немаат игра....така да вечер ќе биде тешко....

Иначе сакам да победат азурине :) :) :)

Вечер пак ќе има досаден фудбал. Мој тип 0-0 или победа на Парагвај со 1 гол разлика. И победа на Италија е можна , ама не ми се верува.

Се согласувам. 0:0 најверојатно... само не би се лутел повторно да не ми се исполнат очекувањата ако тоа овој пат место полош значи подобар фудбал и неколку голови... ама искрено не верувам не се кадарни да „изиграат“ како што треба овие.

Иако ми се најомрзена репрезентација, и многумина мислат дека ќе се заебат уште на старт, мислам дека жабариве ќе тепаат вечер. Тип Х-1 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom