Група Ф (Италија, Парагвај, Нов Зеланд, Словачка)

Статус
Затворена за нови мислења.
Форца Италија! Верувам во нивните способности! Можеби го немаат најдобриот тим и не се на тоа ниво ко што беа пред 4 години, ама верувам дека ќе се пласираат во четврт-финале, а и понатака, зошто да не!

ова ке биде реприза на натпреварот Уругвај-Франција...т.е. Италија-Парагвај 0-0

Италија и се е можно.:)
Ако сакаат и се расположени Италијанците, плус една добратактика од Липи можат и да го декласираат Парагвај, но од друга страна како што стојат работиве поголеми се шансите Италија да изгуби вечер. Најтешка група според мене за прогнозирање.:toe:

Канаваро,Неста,Тоти,Лука Тони - игра некој од нив уште ?

Мислам Парагвај може да изненади воопшто на ова СП, само треба да видиме вечерва како ќе поминат. Валдез и Бариос од Дортмунд сигурно ќе дадат 100%!

IT's SHOWTIME! :zlo::devil3:
да му покажеме на светот како треба да изгледа еден вице-старо-нов светски шампион :tv:

Ај вечер едно реми 2:2, онака да видме голчиња и малце неизвесност..

Значи ако не се извадат ова инвалидиве да сечам глава. Браво за Парагвај борбено до крај

Хихихи значи во крв им е да паѓаат рандом...

А мечов не донесе никакво изненадување за мене во однос на играта - мувла е со 7% успешни пасови се на се. А ако тепа Парагвај онака процедурално 1:0 на „италијански“ начин би било многу... „занимливо“... хехе...

Ајде Парагвај да видиме дали може да издржат уште 45 минути и дали манекениве се способни да направат вистински притисок.

Што фино ги надскока Канаваро и Де Роси и Буфон со поглед ја испрати.
Е вака ми се допаѓа.:tv:

UNA MAGIA DE ALCARAZ ! ! ! :pos2:
Се посраа Италјанците но има уште едно полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom