Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпанија со било каква победа над Чиле ќе има подобра гол разлика од Чиле и ќе биде пред Чиле.Дај некој шо знај, ама стварно шо знај, нека објасни како ќе се одлучува ако има 3те по 6 бода? Без нагаѓање.
Мини табела ти се резултатите меѓу 3те репрезентации со исти бодови/гол разлика/повеќе дадени голови.Ако знај некој нека појасни како функционира таја мини табела.
Не е сигурно дека е прва во група.Сигурно е дека сигурно влегува..Еден голем + за тебе Штрафценегер,конечно им објасни како стојат работите.Што значи Шпанија со минимална победа е прва во групата а Швајцарциве не знам колку можат да се вмешаат за 1/8 финале пошто ми се гледаат многу дефанзивно настроени и не знам дали можат да му направат повеќе од 3-4 шанси на Хондурас.Е сега ако имаат среќа и сите да ги искористат.
Ја малку покасно гледав Шпанија - Хондурас, али океј бе, ама што мајка бара Бускетс во таа репрезентација?
Кога ќе фати топка, паѓа.
Кога прават акција, се трга назад и бега да не му подаваат.
Но, битно гледам дека сеуште ги има актерски способности да изнуди жут, ма и црвен.![]()
Изгледа Пеп и Дел Боске гледаат нешто во него,нешто што ние обичните луѓе не можеме да го видиме..![]()