RedStar
PC GAMER
- Член од
- 4 октомври 2009
- Мислења
- 231
- Поени од реакции
- 50
Ова на Павел Шатев анкета или...?Спортски е да се надеваш... Така јас се надевам на победа на Србија... Друга репрезентација за мене не постои, само Србија... Иако овде не изгледа така бар 70% од Македонците се за Србија...
Затоа Напред СРБИЈА...!!! Сеуште не е се загубено...!!!
Србија до ФИНАЛЕ...!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН...!!!
Прегледај го приврзокот 30711
Ова на Павел Шатев анкета или...?
:pos2::pos2::pos2:Ова на Павел Шатев анкета или...?
1. 87:15 %:tv:Спортски е да се надеваш... Така јас се надевам на победа на Србија... Друга репрезентација за мене не постои, само Србија... Иако овде не изгледа така бар 70% од Македонците се за Србија...
Затоа Напред СРБИЈА...!!! Сеуште не е се загубено...!!!
Србија до ФИНАЛЕ...!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН...!!!
Прегледај го приврзокот 30711
Е големо чудо што си ставил бре... Само не е сега време на шах па си ставил шаховница, туку на фудбал... хехе... Знаеш која е разликата помеѓу ногометашите и фудбалерите...??? Ногометашите си останаа дома, а фудбалерите се на Светско Првенство...Ништо де, чим он става топка можам и јас.
Не бе од проста проценка... Да не ставив мал процент...???Ова на Павел Шатев анкета или...?
Тоа со ногометашите, не сте интересни веќе:bip:Е големо чудо што си ставил бре... Само не е сега време на шах па си ставил шаховница, туку на фудбал... хехе... Знаеш која е разликата помеѓу ногометашите и фудбалерите...??? Ногометашите си останаа дома, а фудбалерите се на Светско Првенство...
--- надополнето ---
Не бе од проста проценка... Да не ставив мал процент...???![]()
Добро де... Тоа е твое мислење, а другото е мое мислење... Што се запали толку...???Тоа со ногометашите, не сте интересни веќе:bip:
А за болдот, ако ти навиваш за србија, не навиваат уште 1500000 Македонци сигурно![]()
Можеби, не викам не... ...ама треба да знаеш дека пола од овие играчи беа во финалето на европското првенство до 21 година... Значи VICE прваци на Европа до 21 година... А тоа не беше одамна, така да го имаат осетено искуството за тоа како треба до финале... Во спротот се е можно, па и победа против Германија... За се има прв пат...Утре Србите ке примат едно 6 парчиња.
На секое првенство примаат по толку па мора да продолжи традицијата..
И после Србоманите во шок ке паднат
Пола???Можеби, не викам не... ...ама треба да знаеш дека пола од овие играчи беа во финалето на европското првенство до 21 година... Значи VICE прваци на Европа до 21 година... А тоа не беше одамна, така да го имаат осетено искуството за тоа како треба до финале... Во спротот се е можно, па и победа против Германија... За се има прв пат...САМО СРЦЕ НА ТЕРЕН И СРЦЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОР...
![]()