Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Спортски е да се надеваш... Така јас се надевам на победа на Србија... Друга репрезентација за мене не постои, само Србија... Иако овде не изгледа така бар 70% од Македонците се за Србија...
Затоа Напред СРБИЈА...!!! Сеуште не е се загубено...!!!

Србија до ФИНАЛЕ...!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН...!!!

serbian_soccer_ball_for_all_lovers_of_srbija_poster-p228802930085918718tdcp_400.jpg

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.661
Поени од реакции
1.293
Ај неколку работи пред утрешниот меч.

Главен судија ќе биде Алберто Ундијано Маљенко.

Иначе, теренот на Нелсон Мандела Беј, последните денови бил во очајна состојба, па организаторите не им дозволиле на екипите да ги одржат предвидените тренинзи. Организаторите се трудат да го поправат, со некој специјални лампи, па ќе видиме што ќе биде.
Се очекува, утре температурата за време на мечот да биде околу 20 степени.

Србија (читај, Југославија), само еднаш ја има победено Германија надвор од Европа, а последен пат тоа се случило на СП 1962 во Чиле.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Спортски е да се надеваш... Така јас се надевам на победа на Србија... Друга репрезентација за мене не постои, само Србија... Иако овде не изгледа така бар 70% од Македонците се за Србија...

Прегледај го приврзокот 30711
Ова на Павел Шатев анкета или...?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253

Прегледај го приврзокот 30711
1. 87:15 %:tv:
:bip:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што сакаш со сликата да кажеш???
Ова беа топки по грешка што биле направени и тоа само во Хрватска.
Дај објасни се.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ништо де, чим он става топка можам и јас.
Е големо чудо што си ставил бре... Само не е сега време на шах па си ставил шаховница, туку на фудбал... хехе... Знаеш која е разликата помеѓу ногометашите и фудбалерите...??? Ногометашите си останаа дома, а фудбалерите се на Светско Првенство... :)

--- надополнето ---

Ова на Павел Шатев анкета или...?
Не бе од проста проценка... Да не ставив мал процент...??? :)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Е големо чудо што си ставил бре... Само не е сега време на шах па си ставил шаховница, туку на фудбал... хехе... Знаеш која е разликата помеѓу ногометашите и фудбалерите...??? Ногометашите си останаа дома, а фудбалерите се на Светско Првенство... :)

--- надополнето ---

Не бе од проста проценка... Да не ставив мал процент...??? :)
Тоа со ногометашите, не сте интересни веќе:bip:
А за болдот, ако ти навиваш за србија, не навиваат уште 1500000 Македонци сигурно;)

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Тоа со ногометашите, не сте интересни веќе:bip:
А за болдот, ако ти навиваш за србија, не навиваат уште 1500000 Македонци сигурно;)
Добро де... Тоа е твое мислење, а другото е мое мислење... Што се запали толку...???

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Утре Србите ке примат едно 6 парчиња.
На секое првенство примаат по толку па мора да продолжи традицијата..
И после Србоманите во шок ке паднат

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Утре Србите ке примат едно 6 парчиња.
На секое првенство примаат по толку па мора да продолжи традицијата..
И после Србоманите во шок ке паднат
Можеби, не викам не... ...ама треба да знаеш дека пола од овие играчи беа во финалето на европското првенство до 21 година... Значи VICE прваци на Европа до 21 година... А тоа не беше одамна, така да го имаат осетено искуството за тоа како треба до финале... Во спротот се е можно, па и победа против Германија... За се има прв пат... ;) САМО СРЦЕ НА ТЕРЕН И СРЦЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОР... :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Можеби, не викам не... ...ама треба да знаеш дека пола од овие играчи беа во финалето на европското првенство до 21 година... Значи VICE прваци на Европа до 21 година... А тоа не беше одамна, така да го имаат осетено искуството за тоа како треба до финале... Во спротот се е можно, па и победа против Германија... За се има прв пат... ;) САМО СРЦЕ НА ТЕРЕН И СРЦЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОР... :)
Пола???
Ако се пола Ивановиќ и Коларов ...и Рукавина кој нема ни да заигра на Светсково.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Пола се бе шо ти е,и пола од Македонците се за србија на светсково :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop