Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АААААААААААААААААААААААААААААА!!!

Полагам интерна имформатика во петок во 12 саат. Дефинитивно го пропуштам натпреварот.
Кој баксуз ееј.

Полагам интерна имформатика во петок во 12 саат. Дефинитивно го пропуштам натпреварот.
Кој баксуз ееј.

Welcome to the club. И јас и Bavarec полагаме.
Како само не се погоди друг термин или ден, али јбг тоа е.

Кој баксуз ееј.

Welcome to the club. И јас и Bavarec полагаме.
Како само не се погоди друг термин или ден, али јбг тоа е.

Добро де,почнува во 13:30,а полагањето трае 2 часа.:)
За второ најкасно сте дома.:))

Добро де,почнува во 13:30,а полагањето трае 2 часа.:)
За второ најкасно сте дома.:))

Кај мене не е таков случајот. Да не ја тупам зошто, како, но испитот најрано ќе ми заврши во 15 часот. Физичариве се луди, не признаваат фудбал.:)

Кај мене не е таков случајот. Да не ја тупам зошто, како, но испитот најрано ќе ми заврши во 15 часот. Физичариве се луди, не признаваат фудбал.:)
Упс,мислев матура полагаш:)))

Мислам дека во текот на ноќта на МТВ даваат репризи од сите 3 натпревари кои се одиграле во текот на денот па ќе можете да си гледате.

Не се секирајте , ништо нема да пропуштите. Србија е во многу лоша ситуација , па ќе игра претпазливо и затворено. Ќе чека грешка на противникот , и ќе пробува да напаѓа со брзи контри. По мене , уште еден досаден натпревар ќе биде. 2-0 за Германија.

И од минимален пораз на србите ќе бидам задоволен :back:

Не мислам дека ќе биде „лесен“ натпревар за Германија. Ама сепак очекувам победа. 2:0 или 3:1 нешто во таа насока. Аман со овие 0-2 гола натпревари...

Aнтиќ размислува за промена на формацијата. Најверојатно ќе излезе со формација 4-5-1, во која единствен, класичен шпиц ќе биде Жигиќ, по крилата ќе „оперираат“ Красиќ и Јовановиќ, блокот би го сочинувале Качар, Кузмановиќ и Станковиќ, стоперскиот тандем би требало да го сочинуваат Видиќ и Суботиќ, десно ќе биде Бане Ивановиќ, а лево би требало да биде Коларов, но Антиќ е сеуште во дилема, дали наместо Коларов да го вметне Обрадовиќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom