Група Б (Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, грција)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Гуитјерес пред Занети, Игуаин пред Милито/Агуеро, кузнајт шо дрога земат Марадона.... :kesa:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Слабо, очекував повеќе од Аргентина. Тргнаа моќно ама паднаа после. Се штедат ли што е муабетот не знам ама ајде да не зборуваме пред време има уште натпревари.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Меси и Игуаин утнаа за 3 натпревари шанси.

На крај криво ми падна за Нигеријциве и тие си имаа моменти. Реално сепак победи Аргентина само померак ќе беше да завршеше 3:1 а можеше комотно. Голманов на Нигерија беше ѕвере.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Аргентина, колку се само слаби у задниот дел од средината и последна линија! Троми, ако се паднат вс Шпанија или некоја репрезентација што има брзи,физички спремни техничари душата ќе им ја извадат на Верон Демикелис па и на Гутиерез.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Како и да е трите бода кај Аргентина.:toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Меси, Игуаин и Тевез = Катастрофа!!!!! Се испосраа тројцата. И не знам што формација ќе му беше ова на Марадона. :jaj:

Битно Кореа тепаше :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм некои играчи на Аргентина тотално потфрлија на овој прв натпревар.

Ди Мариа-тотално изгубен,требаше многу порано да го извади од игра Марадона.

Хигуан-не ми изгледаше баш вклопен во овој состав.

Меси многу промаши,но како и да е голманот имаше свој ден.

Милито не покажа многу,но малце играше.

Член од
11 август 2009
Мислења
14
Поени од реакции
4
Со оглед на тоа дека нонстоп шутираше и дриблаше, а не даде макар 1 гол, Меси беше убедливо најслаб играч...дрво тешко. Играва им се состоеше оди во шеснаесетник и додај позади центар или пробај нешто фантазерско :uvo:... со ваква игра тешко далеку дека ќе догураат...ќе им дојде некоја саглам репрезентација, па ќе видиме со кого ќе играат вака глупа игра.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова е тешко срање бе...па да му ебам матер можно ли е со овој тим вака слабо да играат, да нема никаква игра...тактика за во градинка само преку Меси. Па да ти еб.м гз мајчин Марадона дај им слобода на сите бе и направи асална тактика(те поштувам много, ама ме нервираш). Демикелис забрана за секогаш во Аргентина:zid:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Меси, Игуаин и Тевез = Катастрофа!!!!! Се испосраа тројцата. И не знам што формација ќе му беше ова на Марадона. :jaj:

Битно Кореа тепаше :)
Меси беше солиден, другите слабо да. Тоа е, кога игра Игуаин место играчиште (100% реализација скоро) како Милито :tapp:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
689
Поени од реакции
671
Аргентина покажа игра под мојте очекувања како едни од фаворитите на ова СП, ама на крајот сепак резултатот е важен, а тој вели победа за Аргентина :). Да не заборавам многу ми е ќеиф што грците загубија пред домашната публика. :vozbud:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Нигеријциве не беа воопшто лоши. Аргентинците требаше да имаат многу подобра реализација. Не ми се верува што се не испромашија, посебно Меси.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Да не беше голот на Хајнце на почетокот, многу голема веројатност имаше да остане 0-0.
Зверски тим имаат, но со срање тактика, ако и ја имаа воопшто, не се иде далеку.

Поука - не назначувај темпераментен и искомплексиран наркоман без никакво тренерско искуство и тактичко знаење за тренер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom