Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Абе јебига сега дилдо милдо, важно појако ќе е од Наталот![]()
Шала за дилдото
Добро аман со тој лаг, ќе го средат а и да не го средат не лагира толку, нема да смета тоа ич. Ова Playstation Move некако некреативно ми делува. БУКВАЛНА КОПИЈА од Wii, само можда подобрен motion capture браво, открија топла вода. Второ некако не глеам возење на Playstation Move... трето Natal е повеќе од џојстик за играње. Тој е целосен контролер за XboX-от. Според мене идејата на Microsoft е подобра и гледа понапред, додека на Sony ми е веќе видено и копирано, само подобрено ( и тоа е прашање МОЖЕБИ, не се знае). Нека излезат и двете да имаат можност луѓето да ги пробаат па после ќе видиме, вака џабе тропаме и фаворизираме.
Едит: Mylo и мене ми е срање, како реклама е за да привлече повеќе внимание, а ништо корисно од него. Праиш муабет со софтвер?!?!? WTF?!!? До кај стигна светов... Само импресивен е скенерот на работи ( како му ги подаваш демек листот и сокот ) ама сепак, сигурно јас нема да седам дома и да правам муабет со него и да му давам весник да чита. Божеее што мислеле коа го праеле алоо!
Па добро е voice recognition одлична работа, па би сакал Mylo од сабајле да ми вари кафе хахахахахахха.