H
Ima preubavi fotki,kaj mene pokazuva neznam kaj tebe zosto nema nisto.:wink:Ама нема ништо во нив. Или мене нешто не ми ги прикажува како што треба?
Кажи жарн? Или барем дефинирај што би сакал да гледаш, со што да биде?Исто е и кај мене :S Можеби е до тоа.. Туку ХЦЛ ај некое Аниме да ми предложиж за летово да го гледам .....
Ееее, да го кажеше ова пред некои 5 години можеби ќе беше точно ама сега веќе помина тоа. Тоа што Македонија е културно заостаната 10 години е друг проблем, но Јапонската култура веќе неколку години води во целиот свет.Вратм по топициве за филм и ТВ...и го глеам ова...
Ајдееее,а ја си мислев дека сама сум во гледање anime и читање manga!!
Колку си само во право...ама тоа е...Јапонците си ги бива...Да земат барем нашиве да почнат да даваат некое добро anime,ги има еден куп,а за мангите ми е многу криво,нив повеќе ги сакам...само знам дека ги има во Рамстор да се продаваат,500 ден еден volume...и тоа не се некои што се по мој вкус...Ееее, да го кажеше ова пред некои 5 години можеби ќе беше точно ама сега веќе помина тоа. Тоа што Македонија е културно заостаната 10 години е друг проблем, но Јапонската култура веќе неколку години води во целиот свет.
еее појма немав дека на кајгана ќе начекам тема за аниме. Јас мислев дека народов не знае што значи cartoon па камоли аниме.
Народе до кај сте стасани со Code Geass??