Fifa World Cup 2010

1. Teufelchen
2. Dovicinski
3. Tishe_MKD
4. MAN-CE-STER
5. Kiko
6. Olitea
7. Richie
8. Goodlife_filipsis
9. Zelenobel
10. Kliment_pl
11. Adziski
12. NikoLa
13. Novica66
14. куТре
15. ManUtdChampions
16. zlatonovski

Mislam deka e dobvolen brojot, moze da napravite REALNI grupi i da se istakne raspored i od nareden vikend da pocnam da ve kinam:pishtoldz:pishtoldz:zlo:

А секој ќе си одбере држава со која ќе игра на секој натпревар и само тој ќе игра со неа,или може секој со секоја?

Ако си бираме држави уште од сеа да си кажам оти јас сум Англија :smir:

Едит: Сеа прочитав во првиот пост..секој може да игра со секоја :)

Известете не по ПП кога ќе почне првенството и за подетални информации.
Да го ставаме ли пачот сега? Лигата заврши.

Дечки јас играм со Аргентина и не ја пипкајте пошо Милито ми е таму.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Бегај бе ти! :) :) :) :)
Со кој сакате можи да играте, барем така пиши.
Иначе јас со Италија и Бразил играм. :salut:

Абе не лупајте џабе постови, секој со секоја може да игра него дај направете групи и да се почиња пошто идат празници, мај ова она па истакнете и распоред

Од утре ќе бидат направени групите , распоредот , како и во која мрежа да влезите на хамачи !

Дотогаш симнето го пачот и пробајте да изиграте со некого пријателска утакмица за да видите како функционира т.с само го пушташ пачот штиклираш EU идеш Install Patch (имате подетално објаснето со слики на првата страница), ја стартуваш фифата и потоа е се истото како и досега .

Ако некој има проблем слободно нека праша !

Ова се конечните членови :

1. Teufelchen
2. Dovicinski
3. Tishe_MKD
4. MAN-CE-STER
5. Kiko
6. Olitea
7. Richie
8. Goodlife_filipsis
9. Zelenobel
10. Kliment_pl
11. Adziski
12. NikoLa
13. Novica66
14. куТре
15. ManUtdChampions
16. Zlatonovski

2dqprm9.jpg

Problemce :) neke da se instalira a i neke so nisto da go otvori da pocne da se instalira!!

2dqprm9.jpg

Problemce :) neke da se instalira a i neke so nisto da go otvori da pocne da se instalira!!

Имаш ли WinRar ?

Бидејки само го симнуваш пачерот го отпакуваш со WinRar и ја пушташ апликацијата OnlinePatcher10 и го стартуваш пачерот , нема ништо за инсталирање !

Абе сигурни ли сте дека е на legendary???? 10 партии давам по 6 гола. Никад у живот не сум дал толку.

Можете да играте со која сакате репрезентација, и да менувате на секој меч !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom