Е
експерт
Гостин
Дали Чарли Чаплин ви е смешен?
Мене воопшто не ми е смешен, дури и малку ми е тажен.
Мене воопшто не ми е смешен, дури и малку ми е тажен.
Исто и јас. На пример ако го гледам кога сум нервозна нема шанси да се насмеам ама ако сум ок расположена можно е да ме насмее.:smir:На моменти знам да се поднасмеам.
Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?Не значи дека ако е ова Чек Дис Аут, дека може секакви мислења да постирате и дека истите нема да ви се избришат.
Он топик: Закон си е Чарли Чаплин, одличен е. Не ми се сите работи еднакво смешни, но знам дека како мала го обожавав. Многу ми беше интересен како појава.
Не, туку се знае како се пишува на форум. Nemi e smeshen, напишано од човек кој инаку не пишува така и го прави тоа само за да се направи интересен - ќе биде избришано. Знам дека сега одма ќе се пребацува топката дека модераторите се wоши и како тоа членовите се обесправени, пошто борци за права се накотија на форумов.Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?
:pos2::pos2:За неговото време бил феномен, но денес јасно се истакнуваат многу подобри комичари од него како на пр. Jeff Dunham, Pablo Francisco, Jim Carey и многу други...
:pos2::pos2:
Дечки не се брукај... И кажи прво кои филмови од него си ги гледал, па ќе правиме муабет