Дали ви се допаѓаат филмовите на Чарли Чаплин?

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Е

експерт

Гостин
Дали Чарли Чаплин ви е смешен?
Мене воопшто не ми е смешен, дури и малку ми е тажен.

Чарли е класика која ретко кој ја сфаќа, не се секирај....

На моменти знам да се поднасмеам.:toe:

На моменти знам да се поднасмеам.:toe:
Исто и јас. На пример ако го гледам кога сум нервозна нема шанси да се насмеам ама ако сум ок расположена можно е да ме насмее.:smir:

Додека кај мене некогаш во некои ситуации знае да биде светла точка во тунелот.:toe:

Не значи дека ако е ова Чек Дис Аут, дека може секакви мислења да постирате и дека истите нема да ви се избришат.

Он топик: Закон си е Чарли Чаплин, одличен е. Не ми се сите работи еднакво смешни, но знам дека како мала го обожавав. Многу ми беше интересен како појава. :)

јас како мал го обожавав, но сега воопшто не ми е интересен... некако дегенски ми е:toe:

Не значи дека ако е ова Чек Дис Аут, дека може секакви мислења да постирате и дека истите нема да ви се избришат.

Он топик: Закон си е Чарли Чаплин, одличен е. Не ми се сите работи еднакво смешни, но знам дека како мала го обожавав. Многу ми беше интересен како појава. :)

Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?

Си изразив мислење.Ако моето мислење не е согласно со она на модераторите значи дека е за бришење?

Не, туку се знае како се пишува на форум. Nemi e smeshen, напишано од човек кој инаку не пишува така и го прави тоа само за да се направи интересен - ќе биде избришано. Знам дека сега одма ќе се пребацува топката дека модераторите се wоши и како тоа членовите се обесправени, пошто борци за права се накотија на форумов.

И над тебе имаат кажано дека не им е смешен, па не се избришани. Знаеш зошто си избришан, не затоа што имаш спротивно мислење од модераторите, ама тоа е... само да се збори.

Чарли Чаплин не е наменет да те убие од смеење...туку да те насмее...така да да, смешен е :) Прилично многу :)

Абе вие не сте нормални.....
Немој уште некој да речи South Park, The big bang theory, How i met your mother и сл. се подобри од Чаплин.

Ако ме прашаш мене, Чаплин го ставам и пред Монти Пајтон.

За сериозна дискусија, во Филм и ТВ. Овде, толку кажав.

За неговото време бил феномен, но денес јасно се истакнуваат многу подобри комичари од него како на пр. Jeff Dunham, Pablo Francisco, Jim Carey и многу други...

За неговото време бил феномен, но денес јасно се истакнуваат многу подобри комичари од него како на пр. Jeff Dunham, Pablo Francisco, Jim Carey и многу други...

:pos2::pos2:
Дечки не се брукај... И кажи прво кои филмови од него си ги гледал, па ќе правиме муабет

:pos2::pos2:
Дечки не се брукај... И кажи прво кои филмови од него си ги гледал, па ќе правиме муабет

Ти живееш во 1950 година очигледно, имам ги скоро сите филмови на Чаплин гледано а дали ти имаш нешто гледано од тие јас што ги спомнав, Модернава комедија е ВРВ и е многу поиновативна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom