Greek-tv show

• Креатор на темата Креатор на темата Sassy
  • Време на започнување Време на започнување

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Локација
Свирипичино
Nezz dali ja znaete i dali vi e poznata serijata Greek ja davaat na fox life, odlicna serija, no na fox ja davaat samo 1 i 2 sezona do negde..znam deka ima i 3 i 4 ponata, t,e 4 sega treba ba izleze
Greek_Chapter1.jpg

Za onie koi ne ja gledale, vo serijata se raboti za zgodite i nezgodite na grupa maldi decki i devojki koj pripagaat na razlicni zaednici(Sorority) i nivnite odnosi:) Interesna zabavna serija vi ja prporacuvam na site da ja poglednete:)

Супер серија! 3та сезона заврши пред 1-2 недели, а ќе има и 4та сезона.

Инаку тематиката се братствата и сестринствата на еден фиктивен факултет во САД кои се водат според грчкиот систем на братства и сестринства. Исто така тематика се и врските меѓу младите луѓе. Серијава е како Американска пита, со исто толку јаки ликови, geeks vs hotshots, само што наместо да трае саат и пол, можете да уживате повеќе.

Jas gi iam 1 i 2 sezona simnato ama 3 ja nema celosno tuku rascepkana e po epizodi:( kaj da ja simnam 3cela:) a za 4 rano e kaj i da e i taa ke se pojavi na torentive vajda;)

Серијава ја сметам за the neverending American Pie (сепак заврши). Четвртата сезона ќе биде и последна (нема ваљда цел живот на факултет да се дечкиве, освен Cappie :) )

Насловот, ја прави одбивна у најмала Рака :icon_lol:

Супер ми е серијата. Ја гледам на Фокс Лајф мислам трета сезона е. Омилен ми е Кепи, 100% откачен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom