Е
Ако оценуваат реално просекот ќе биде 2...двете да се рачунаат тешко
ќе кажат од министерство на каква биографија мислеле
и после пак ќе си биде просек 3 мак пошо тие што го праеле тестот се :jaj:
Dimitar Apostolovski Abe da i ebam se na taa Eva....nikoj ne mi kaza deka treba da pisuvas za nekoja "izmislena"....i ne go resiv toa...si vikam koj kur e ovaa sea? c c hahahahha
Ако оценуваат реално просекот ќе биде 2...
Што мислиш, зашто не кажуваат граница за 2ка, 3ка, 4ка и 5ка? Зашто ако се знае границата матурата ќе ја поминат многу помале ученици, со тоа помалце ќе се запишат на факултет(а кампањата е да се запишеш на факултет и со тоа се намалува невработеноста ), а и проектот наречен Матура ќе доживееше неуспех...
Али јас сум за матурава(еден од ретките сум на кој што му помогнала повеќе, одошто што му одмогнала)
Не биди луд, кој ќе ти даде да си носиш формули. <.<Ајде македонски помина што помина туку да му ја мислиме сега на математика.Дали има некој информација дали може да си носиш формули ?Зошто прочитав во едно упатство дека може ама не се јасно нагласено дека е дозволено...Кој ги знае и тие не знаат да кажат што и како....
Абе па и ти па формули.Барај прирачникот да ти го дадат.Ајде македонски помина што помина туку да му ја мислиме сега на математика.Дали има некој информација дали може да си носиш формули ?Зошто прочитав во едно упатство дека може ама не се јасно нагласено дека е дозволено...Кој ги знае и тие не знаат да кажат што и како....
Чекаат прво сите да ги прегледаат па ќе ја објават границата, мора сите на факс да се запишеме, како тоа , оставаруваме 24/7Биографијата требаше да биде во форма на текст ја прашав професорката по македонски така да тие што пишувале ЦВ имаат 0 бода. Испогрешив многу на болен Дојчин ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРХХХ и граматика неколку прашања и затоа ме интересира дали некој СИГУРНО ја знае границата за 5ка ?
Нема граница, од кога ќе ги прегледаат тогаш ја утврдуваат. Инаку, лани имаше четворки и со 92 %.Биографијата требаше да биде во форма на текст ја прашав професорката по македонски така да тие што пишувале ЦВ имаат 0 бода. Испогрешив многу на болен Дојчин ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРХХХ и граматика неколку прашања и затоа ме интересира дали некој СИГУРНО ја знае границата за 5ка ?
Знам дека ќе се запишеме и дека ќе оствариме 24/7 ама многу ме интересира дали сум толкав деген да добијам 4ка :kesa:Чекаат прво сите да ги прегледаат па ќе ја објават границата, мора сите на факс да се запишеме, како тоа , оставаруваме 24/7