Матура

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Значи СÈ се брои освен интерпукциски знаци.

Не знам само за англиски дали ќе биде така, затоа што нашата професорка ни кажа дека секој професор си брои различно (некои професори заедно со адреса, упатување, дата и потпис, а некои без)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
абе шо се секирате :) јас книга не фатив:jaj: тоа е јебига.........ај со среќа нека ни е:smir:

Член од
28 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
2
Мене ми е целосно научен прирачникот и граматика и литература и практично професионална комуникација... Ама само една работа не ми е јасна... На кој принцип се пишува ПОНУДА? Ова што оди заедно со оглас. Многу е нејасно во прирачникот напишано, па ако некој знае како се пишува нека ми кажи, ве молам :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
абе лани слушнав нешто во центар ги продавале прашањата-на плоштад таму негде ама не знам колку е вистина ова...ако некој е запознаен со локацијата нека пиши :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Мене ми е целосно научен прирачникот и граматика и литература и практично професионална комуникација... Ама само една работа не ми е јасна... На кој принцип се пишува ПОНУДА? Ова што оди заедно со оглас. Многу е нејасно во прирачникот напишано, па ако некој знае како се пишува нека ми кажи, ве молам :)
Понуда за?

Член од
8 септември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
5
samo toa sto e navedeno vo ispitnata programa treba da se uci, ili i tie raboti sto se pogale prethodnite godini, na primer vo ispitnata programa pisuva samo za Molba, pismo, popolnuvawe formular, oglas, soop{tenie, vest,prijava, biografija, dali treba i drugite da gi uceme izvestaj, baranje i sl???

elektro

Генијалец
Член од
11 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
40
па би требало не се знае што може да ти падне.Ако те мрзи да учиш фати препишувај.
Ааа да и сакав да прашам дали е вистина прават претрес на учениците да не имаат ливчиња.мобилен исл.

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
па би требало не се знае што може да ти падне.Ако те мрзи да учиш фати препишувај.
Ааа да и сакав да прашам дали е вистина прават претрес на учениците да не имаат ливчиња.мобилен исл.
За претрес незнам ама слушнав дека косите (на девојчината) треба да ни бидат фатени во реп демек да нема препишување од моб. со слушалки бла бла бла е сеа колку е точно ќе видиме :toe:

elektro

Генијалец
Член од
11 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
40
прават претрес на учениците да не имаат ливчиња.мобилен исл.ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
И со маички со прерамки онака распуштени малце :pos:
Абе не ве проверуваат, косите ако сакате кренети ги нагоре, и облечете јакна....
Работат на поверење, зарем македонскиот народ прави превари? неее :)

Само ќе ви кажат да ги оставите телефоните и тоа е тоа, ако сакаат нема да кренете глава а не па да препишете или со слушалки да пробате нешто, 15 души сте во мала просторија....
п.с. Тие што мислат со мобилен да препишуваат, земете си 2 мобилни, едниот остајте го коа ќе ви го побараат, а другиот е за вас :) п.п.с. за вас е тој што ви е за препишување:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
прават претрес на учениците да не имаат ливчиња.мобилен исл.ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ
сигурно не.:))
да ми се падне некој добар професор,да можам колку толку да се консултирам со учениците околу мене,мислам дека нема да имам проблем да извадам 4ка.Инаку само го разлистав учебникот,па ке видиме што сум научил.:))
За англиски уште ништо немам чепнато,ама ги разлгедав тестовите од претходните години,и не се тешки.:))па се надевам дека ќе поминам лесно..:)

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
За претрес незнам ама слушнав дека косите (на девојчината) треба да ни бидат фатени во реп демек да нема препишување од моб. со слушалки бла бла бла е сеа колку е точно ќе видиме :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom