Bandini

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
денеска случајно ја загледав и што да видам :nesvest: таа го убила и била во затвор, не оваа го убила ама не е во затвор или онаа го убила, а и таа во затвор. леле, леле трагедија. после не знам колку години онаа излезе никој не ја пречека....трагедија.

why?

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Што воопшто се случува во серијата?не можам да поверувам дека Молик се подобрил.Од каде Хитен господар на Дарампур и кај е Дарамраџ?да не е мртов или?колку што прочитав претходно во темата ке се разведат Дарамраџ и Санто.Тогаш кај е тој?Баш ме зачуди зошто ставаат венец на сликата на Дарамраџ атоа го прават кога е мртов некој:toe:.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ај пак хејт за серии.

КОЈ БУДАЛА ИМ ГО ПОКАЖАЛ МАТРИКС И СЛИЧНИ ФИЛМОВИ НА ИНДИЈЦИНЕ И ГИ НАУЧИЛ ДЕКА ПОСТОИ УСПОРЕНА СНИМКА. (големиве букви се колку да се постигне ефект кај читателот, не се затоа што викам гласно)
Баткиве не го прават тоа како што треба. Снимаат со обична камера од 25 слики во секунда и после ги дуплираат сликите, и успорената снимка изгледа како рачно со фотоапарат да се фаќани и спојувани, и тоа го прават на секои 3 минути. Боди в око.

Како е правилно и да не боди во око. Ќе земиш камера што можи да снима со брзина од, пример, 50 слики во секунда и после тоа го прикажуваш со стандардна брзина од 25 слики. Се добива двојно успорување.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Што воопшто се случува во серијата?не можам да поверувам дека Молик се подобрил.Од каде Хитен господар на Дарампур и кај е Дарамраџ?да не е мртов или?колку што прочитав претходно во темата ке се разведат Дарамраџ и Санто.Тогаш кај е тој?Баш ме зачуди зошто ставаат венец на сликата на Дарамраџ атоа го прават кога е мртов некој:toe:.
хехе се ќе видиш во следните епизоди. А за Молик :) него никогаш нема да му дојде паметот. Да венец ставаат кога ќе е мртов ама .... ќе се дознае се. Ќе се разведат и одма потоа ќе се смират :).

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Претерано аматерски филм , очајна глума и све друго е очајно . Слоу моушнот :pop: , кога дома пуштат едноставно бегам преко врата. Треба да се забранат такви серии неми е јасно како може некој да ги гледа толку аматерски филм што нема интересен ниеден момент. Едноставно таквите серии го затупевуат народот.

ПУШТИ ТАКВИ СЕРИИ НАРЕДНИ 4 ГОДИНИ И БАШ ТЕ БРИГА ПОЛА МАКЕДОНИЈА САМО ЌЕ СЕ БУНИ КОГА ЌЕ СНЕМА СЛИКА КОГА Е СЕРИЈАТА

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Претерано аматерски филм , очајна глума и све друго е очајно . Слоу моушнот :pop: , кога дома пуштат едноставно бегам преко врата. Треба да се забранат такви серии неми е јасно како може некој да ги гледа толку аматерски филм што нема интересен ниеден момент. Едноставно таквите серии го затупевуат народот.

ПУШТИ ТАКВИ СЕРИИ НАРЕДНИ 4 ГОДИНИ И БАШ ТЕ БРИГА ПОЛА МАКЕДОНИЈА САМО ЌЕ СЕ БУНИ КОГА ЌЕ СНЕМА СЛИКА КОГА Е СЕРИЈАТА
Ај агри прити мач. Ми се гади кога ќе ја сретнам серијава, толку ми е дебилска.
А приметивте ли како се менува трендот?
Пред повеќе од 10 години се гледаа српски серии, па на ред дојдоа озлогласените шпански серии, потоа хит станаа хрватските, кои беа наследени од турските, за во последно време да доминираат (видов реклама за нова серија) најглупите-индијски.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Незнам што ви пречи серијата,секој си има посебен вкус кога се работи за она што сака да го гледа:toe:На кој не му се допага серијата не мора да ја гледа.А сега тоа што не глумиле добро е до нив,не се сите ко Анџелина Џоли и Бред Пит.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Абе разбирам дека секој си има свој вкус,некој повеке сака трилери друг комедии,трет љубовни филмови ама ова?
Без навреда ама филмот е стварно ретардиран,незнам како може на некој да му биде интересен.Гледав неколку епизоди по малку и стварно е катастрофа во секоја смисла,и глума и глумци и приказна,не ни имаат смисла некои работи.

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Полошо нешто немало на телевизија од ова невреди 1 мин од животот да се потроши па колку одвратна е таја камерата успорена на секој небитен муабет до душа тешко нешто да е битно ама со еден збор КАТАСТРОФА

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
По крш серија неам гледано...уствари какво гледање,ни 1 епизода немам гледано,све на све 10 минути...абе сперматозоиди е серијава

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Незнам што ви пречи серијата,секој си има посебен вкус кога се работи за она што сака да го гледа:toe:На кој не му се допага серијата не мора да ја гледа.А сега тоа што не глумиле добро е до нив,не се сите ко Анџелина Џоли и Бред Пит.
Кој вкус е тоа да гледаш очајна глума, сцените се преаматерски, приказната е дежа ву скоро во секој филм ја им? Малите деца глумат како тие глумци од Бандини.
:smir:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
^ Како што кажа некој погоре некој сака комедии некој трилери но подобро ке го гледам овој индискиов отколку шпанските серии.Заради тоа што во шпанските серии е стандардно:Плачење,убивање,кој ослепел и на крај прогледнува...и разни работи додека во индискиот филм е опишан животот на индискиот народ,кои се потчинети од високата класа.Сега доколку некому не му се допага не мора да глуми.
Ако глумат лошо нивен проблем.

I

Intex

Гостин
На поминување загледав дека таа Бандини го бараше, хм, како се викаше тој со брковите. Шо уопште се случува во филмот?

A

ancheto

Гостин
еј дечки и мене ме интересира, дај објаснете, не сум го гледала оддамна и не сум во тек што се случува..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
На поминување загледав дека таа Бандини го бараше, хм, како се викаше тој со брковите. Шо уопште се случува во филмот?
Бандини во превод е робинка а главната улога се вика Санто.Тој со брковите се вика Дарамраџ.
Санто ја превзема вината за убитсвото на Арџан(правиот убиец е Бирва)мажот на Кеми.
Дарамраџ после случката се откажа од целото семејство.
Санто после 10 години излезе до затвор и го бараше своето семејство но за возврат добива омраза.
Влегува во куката како слугинка на Торал само за да биде блиску до нив.

--- надополнето ---

еј дечки и мене ме интересира, дај објаснете, не сум го гледала оддамна и не сум во тек што се случува..
Сето тоа што го напишав се случува моментално.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom